Χωρισμός- βόμβα για γνωστό ζευγάρι της showbiz!

Χωρισμός- βόμβα για γνωστό ζευγάρι της showbiz!

Μετά από σχεδόν τρία χρόνια σχέσης,το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει δρόμους χωριστούς.

Όλα δείχνουν πως η σχέση της Ελένης Φουρέιρα με τον Αλμπέρτο Μποτία ανήκει στο παρελθόν… Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real News, αν και οι δύο προσπάθησαν να σώσουν την αγάπη τους, βρέθηκαν αντιμέτωποι με την απόσταση, η οποία δεν τους επέτρεψε να δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες και να ονειρευτούν ένα κοινό μέλλον.

Εδώ και ένα χρόνο η Ελένη Φουρέιρα διανύει μια πολύ γεμάτη περίοδο επαγγελματικά. Η ζωή της περιλαμβάνει ταξίδια, περιλαμβάνει διεθνείς συνεργασίες, περιλαμβάνει επιτυχίες που της ανοίγουν την όρεξη. Αυτό σημαίνει πως θέλει να ζει διαρκώς παραπάνω πράγματα και να ανεβαίνει τα σκαλιά της διεθνούς μουσικής. Και φαίνεται να έχει και το πακέτο.

Αυτό όμως ταυτόχρονα συνεπάγεται και μεγαλύτερο πρόβλημα στην απόσταση που την χωρίζει με τον Αλμπέρτο Μποτία. Έτσι, σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι δυο τους επέλεξαν να ολοκληρώσουν τη σχέση τους, αφού τα όνειρα τους βρίσκονται σε άλλες χώρες και η Ελένη φέρεται να σχεδιάζει να ταξιδέψει στις ΗΠΑ για ένα διάστημα.

Η εκρηκτική περφόρμερ θα μείνει στο Los Angeles για δύο μήνες, με στόχο να προωθήσει τη δουλειά της στην άλλη όχθη του Ατλαντικού.Σχετικά Άρθρα

Διάσημος κούκλος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Αποκαλύπτει μάλιστα σε συνέντευξή του, πως του έκανε πρόταση γάμου.

«Ο καρκίνος μου έκοψε… τα πόδια! Οικονομικά, ζω με τη βοήθεια των φίλων μου»

Δηλώσεις στο Πρωινό και τη Σάσα Σταμάτη, έκανα ο γνωστός χορογράφος, ο οποίος μίλησε για τη μάχη του με τον

Δύσκολες ώρες για την Κατερίνα Στανίση

Δύσκολες στιγμές βιώνει η Κατερίνα Στανίση, η οποία δίνει τον δικό της αγώνα φροντίζοντας τη μητέρα της που αντιμετωπίζει σοβαρά

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial