Το αγόρι που είδε για πρώτη φορά χρώματα! (video)

Το αγόρι που είδε για πρώτη φορά χρώματα! (video)

Οι περισσότεροι από εμάς βλέπουμε τον κόσμο γύρω μας λίγο-πολύ με τα ίδια ζωντανά χρώματα, αλλά υπάρχουν μερικοί άνθρωποι, των οποίων η αντίληψη των χρωμάτων είναι ελαφρώς διαστρεβλωμένη.

Όπως ο 10χρονος Christopher που γεννήθηκε με αχρωματοψία, με αποτέλεσμα ο κόσμος που βλέπει να είναι λίγο πιο μουντός και βαρετός σε σχέση με τους περισσότερους ανθρώπους.

Όμως όλα άλλαξαν όταν πέρσι τα Χριστούγεννα έλαβε ένα νέο ζευγάρι ειδικά γυαλιά που διορθώνουν την όραση του αφήνοντάς τον να δει όλα για πρώτη φορά στη ζωή του όλα τα χρώματα όπως τα βλέπουμε εμείς καθημερινά. Η αντίδραση του καταγράφηκε σε video από τους γονείς του και το video δεν άργησε να γίνει viral προκαλώντας συγκίνηση σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Τα γυαλιά ονομάζονται EnChroma και έχουν λάβει την καλύτερη διαφήμιση από ανθρώπους σε όλο τον κόσμο που κάνουν video με τις συγκινητικές αντιδράσεις των συγγενών τους. Μάλιστα έρχονται σε διάφορα στυλ, με διάφορους τύπους γυαλιού για κάθε διαφορετική διάγνωση αχρωματοψίας.

Δείτε το video:Σχετικά Άρθρα

Πώς να βοηθήσεις το παιδί όταν ο γονιός έχει καρκίνο!

Όταν πρωτοδιαγνώστηκα με τριπλό κακοήθη καρκίνο του μαστού σε ηλικία 44 ετών, η κύρια ανησυχία μου δεν ήμουν εγώ, αλλά

Umoja: Ένα χωριό μόνο για γυναίκες που έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά και απαγορεύεται η πρόσβαση στους άνδρες! (photos+video)

Το χωριό Umoja, στην Κένυα, ιδρύθηκε το 1990 από μια ομάδα γυναικών, που είχαν επιβιώσει από σεξουαλικές επιθέσεις και βιασμούς.

Γονείς αναστατώνουν τα παιδιά τους… δίχως λόγο (video)

Το να παίζεις με μια αθώα παιδική ψυχούλα δεν είναι και ότι καλύτερο και τίμιο. Στην Αμερική το έχουν κάνει

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial