Το cardio πρόγραμμα γυμναστικής που έχει 53 εκατομμύρια προβολές στο YouTube! (video)

Το cardio πρόγραμμα γυμναστικής που έχει 53 εκατομμύρια προβολές στο YouTube! (video)

Πως θα σας φαινόταν αν μπορούσατε να χάσετε πολλές θερμίδες χωρίς καν να βγείτε από το σπίτι;

Η γυμναστική έχει μπει για τα καλά στις ζωές μας και κάθε χρόνο αυξάνεται και περισσότερο ο αριθμός των ανθρώπων που βρίσκουν έναν τρόπο να ασχοληθούν με αυτήν, είτε πρόκειται για γυμναστήριο και βάρη, είτε και για άλλες μορφές εκγύμνασης, όπως ένα άθλημα ή ο χορός. Πέρα από τα αναρίθμητα οφέλη που έχει για την υγεία μας, αποτελεί κι έναν τρόπο με τον οποίο μπορούμε να σμιλεύσουμε το σώμα μας και να βελτιώσουμε τη συνολική εξωτερική μας εμφάνιση.

Σήμερα, το fitness είναι τόσο στη μόδα, που μεγάλα αθλητικά brands λανσάρουν συλλογές εμπνευσμένες από αυτό, αλλά που προορίζονται για καθημερινές εμφανίσεις και το λεγόμενο «athleisure» look.

Όπως, λοιπόν, καταλαβαίνεις, η γυμναστική είναι τάση και τα βίντεο που κυκλοφορούν στο YouTube βοηθούν στο να γίνει αυτή η τάση μέρος της καθημερινότητάς μας. Απ’ ο,τι φαίνεται, αυτό σκέφτηκαν κι εκατομμύρια άλλοι άνθρωποι, που έδωσαν πάνω από 53 εκατομμύρια views σε ένα συγκεκριμένο fitness βίντεο του YouTube. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα αποτελείται από 37 λεπτά cardio γυμναστικής που μπορεί να κάνει κάποιος από το σπίτι του και υπόσχεται ένα γραμμωμένο σώμα χωρίς λίπος.

Είναι γρήγορο, έντονο, αποτελεσματικό. Με άλλα λόγια είναι ο ιδανικός τρόπος να επανέλθετε ή να «ξεφουσκώσετε» από τις γιορτές του Πάσχα!Σχετικά Άρθρα

Μείνε για πάντα νέος-α: Κόβοντας αυτές τις κακές συνήθειες θα καταφέρεις να επιβραδύνεις το γήρας

Είναι απολύτως βέβαιο πως δεν πρόκειται να γλιτώσεις ούτε τα γηρατειά, ούτε τις άσπρες τρίχες που φέρνουν μαζί τους.

Θες το καλύτερο σεξ της ζωής σου; Αυτοί είναι οι 15 τρόποι να το πετύχεις…

Και με επιστημονική υπογραφή αυτές οι τροφές που όλοι λίγο ή πολύ έχουμε στο σπίτι μας αυξάνουν την λίμπιντο

Έρευνα: Οι λίγες ώρες ύπνου προσθέτουν βάρος και δεν αναπληρώνονται το Σαββατοκύριακο!

Οι λίγες ώρες ύπνου προσθέτουν βάρος και δεν αναπληρώνονται! Όσο και να κοιμηθούμε το Σαββατοκύριακο ο ύπνος που χάσαμε μέσα

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial