Το δράμα Έλληνα τραγουδιστή – Σε πλειστηριασμό το ακίνητο του.

Το δράμα Έλληνα τραγουδιστή – Σε πλειστηριασμό το ακίνητο του.

Δύσκολες ώρες για τον γνωστό τραγουδιστή, ο οποίος κινδυνεύει να χάσει το πενταώροφο κτίριο του.

Μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής του βιώνει ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, κινδυνεύει να χάσει ανάκτορο των 2,000 τ.μ. που δημιούργησε το 2009 στα Κάτω Πατήσια. Πρόκειται για τον πολυχώρο Γαλάζιο, ένα πενταώροφο κτίριο, με υπόγειο πάρκινγκ τριών επιπέδων, το οποίο σε τρεις περίπου μήνες αναμένεται να βγει στο… σφυρί.

«Δίνω μάχη για να σώσω το Γαλάζιο. Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσω τους κόπους μιας ζωής να πάνε χαμένοι. Είμαι αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά. Θα επηρεαστώ πολύ ψυχολογικά αν χάσω των πολυχώρο που έφτιαξα με τόσο κόπο και αγάπη», δηλώνει ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος στην εφημερίδα Espresso.

Το κτίριο ανήκει κατά πλήρη κυριότητα στην ομόρρυθμη εταιρεία με την επωνυμία Ε. ΚΟΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ – Ι. ΧΑΜΗΛΟΘΩΡΗ Ο.Ε. και στις 22 Ιαναουαρίου 2020, έχει προγραμματιστεί πλειστηριασμός από τράπεζα, με τιμή εκκίνησης τα 1,462,000 ευρώ! Το ακίνητο έχει ανεγερθεί σε οικόπεδο 914 τ.μ. και οι όροφοι του καταλαμβάνουν συνολικά 1,997 τ.μ. Στον χώρο αυτόν ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος είχε δημιουργήσει τρεις μουσικές σκηνές, με σκοπό να αξιοποιούνται για χορούς και συνεστιάσεις.

Σε ότι αφορά στα βάρη του κτιρίου, αυτά καταγράφονται στην Ιστοσελίδα Δημοσιεύσεων Πλειστηριασμών και αγγίζουν τα 2,000,000 ευρώ.Σχετικά Άρθρα

Η Μαρία Κορινθίου αποχαιρέτησε τον Δημήτρη Μενούνο!

O φίλος και συνεργάτης «έφυγε» τόσο νωρίς από τη ζωή και η Μαρία Κορινθίου τον αποχαιρέτησε με τον δικό της τρόπο,

Αγωνία για τον Μπάρκουλη: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο!

Κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις 

H Γκουίνεθ Πάλτροου δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία από τον γάμο της! (photo)

Τον Σεπτέμβριο η Gwyneth Paltrow και ο Brad Falchauk ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στο σπίτι της Χολιγουντιανής

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial