Το ελληνικό θέατρο στηρίζει το «Take Me Home»! Το «Χαμάμ γυναικών» συμμετέχει ενεργά στην καμπάνια του οίκου μόδας Τρανούλη (photo)

Το ελληνικό θέατρο στηρίζει το «Take Me Home»! Το «Χαμάμ γυναικών» συμμετέχει ενεργά στην καμπάνια του οίκου μόδας Τρανούλη (photo)

Η καμπάνια αφορά την επιστροφή της πολιτιστικής μας κληρονομιάς κι εκφράζεται μέσα από την μόδα.

Σκοπός είναι το κίνημα να ταξιδέψει σε πόλεις της Ελλάδος,σε πρωτεύουσες της Ευρώπης και σε όλες τις χώρες του κόσμου, όπου υπάρχει ελληνισμός, ώστε το κείμενο διαμαρτυρίας, μαζί με τις υπογραφές που θα συγκεντρωθούν να επιδοθεί στο Βρετανικό Κοινοβούλιο και στις διευθύνσεις των μουσείων, στα οποία στεγάζονται τα δημιουργήματα της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Ο Βασίλης Γκουρούσης, η Τέτα Καμπουρέλλη, η Μυριέλλα Κουρεντή, η Φιλίτσα Καλογεράκου, η Ελευθερία Ρήγου κι η Γιάννα Σταυράκη υπέγραψαν υπέρ της επιστροφής των γλυπτών και μετά φωτογραφήθηκαν με την αρχαιοελληνική κολεξιόν που είναι αφιερωμένη στο κίνημα Take Me Home.


Σχετικά Άρθρα

Η απαγορευμένη διαφήμιση – Δείτε τα πλάνα που προκάλεσαν και θεωρήθηκαν… πορνό (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η διαφήμιση εταιρίας εσωρούχων, η οποία έχει διχάσει τον κόσμο. Κάποιοι θεωρούν ότι δικαίως κόπηκε, άλλοι

Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη του! Αυτά είναι τα χρώματα ρούχων που θα σας αναδείξουν

  Το μπεζ δεν είναι το χρώμα μου. Όταν το φοράω, όλοι με ρωτάνε αν είμαι άρρωστη…

Party shoes για εορταστικές εμφανίσεις! (photos)

Έχουμε μπει πλέον για τα καλά στο κλίμα της εορταστικής περιόδου κι᾽αυτό επιβάλλει λαμπερές εμφανίσεις . Τα κατάλληλα παπούτσια θα

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial