Το ελληνικό θέατρο στηρίζει το «Take Me Home»! Το «Χαμάμ γυναικών» συμμετέχει ενεργά στην καμπάνια του οίκου μόδας Τρανούλη (photo)

Το ελληνικό θέατρο στηρίζει το «Take Me Home»! Το «Χαμάμ γυναικών» συμμετέχει ενεργά στην καμπάνια του οίκου μόδας Τρανούλη (photo)

Η καμπάνια αφορά την επιστροφή της πολιτιστικής μας κληρονομιάς κι εκφράζεται μέσα από την μόδα.

Σκοπός είναι το κίνημα να ταξιδέψει σε πόλεις της Ελλάδος,σε πρωτεύουσες της Ευρώπης και σε όλες τις χώρες του κόσμου, όπου υπάρχει ελληνισμός, ώστε το κείμενο διαμαρτυρίας, μαζί με τις υπογραφές που θα συγκεντρωθούν να επιδοθεί στο Βρετανικό Κοινοβούλιο και στις διευθύνσεις των μουσείων, στα οποία στεγάζονται τα δημιουργήματα της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Ο Βασίλης Γκουρούσης, η Τέτα Καμπουρέλλη, η Μυριέλλα Κουρεντή, η Φιλίτσα Καλογεράκου, η Ελευθερία Ρήγου κι η Γιάννα Σταυράκη υπέγραψαν υπέρ της επιστροφής των γλυπτών και μετά φωτογραφήθηκαν με την αρχαιοελληνική κολεξιόν που είναι αφιερωμένη στο κίνημα Take Me Home.


Σχετικά Άρθρα

Θα πάθεις πλάκα: Πώς μπορείς να μεταμορφώσεις ένα πουκάμισο σε φορεματάκι! (βίντεο)

Είναι εντυπωσιακή η αλλαγή και με πολύ απλές και κατανοητές οδηγίες

Καλοκαίρι 2016: Αυτό είναι το bikini που θα γίνει το νέο trend (photo)

To top bikini του καλοκαιριού είναι πλεκτό και θα το φορέσεις κι εσύ για να απογειώσεις το look σου στην παραλία

Jeremy Scott: Αφιερώνει τη νέα συλλογή του στα… fake news και το clickbait! (photos)

Ποια είναι η σημερινή σχέση μεταξύ δημιουργών περιεχομένου, μέσων ενημέρωσης και του κοινού που αγαπά τα σκάνδαλα, είτε πραγματικά είτε

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial