Το γρήγορο σεξ είναι και το καλύτερο! Δες γιατί…

Το γρήγορο σεξ είναι και το καλύτερο! Δες γιατί…

Τρέχεις, τρέχει, τρέχετε και πού καιρός για σεξ! Μία ο ένας, μία ο άλλος, αναβάλλετε το σεξ για το τέλος της εβδομάδας, όμως έλα που το Σ.Κ. προκύπτει ακόμα πιο φορτωμένο από τις καθημερινές. Ο καιρός περνάει με αναβολή στην αναβολή, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να μη θυμάσαι πότε ήταν η τελευταία φορά που αναστέναξαν τα στρώματα, κι ας είσαι σε σχέση.
Σε μια εποχή που ο χρόνος είναι πολυτέλεια, το γρήγορο σεξ όχι μόνο φαντάζει ιδανικό, αλλά μπορεί και να γίνει, αρκεί να ακολουθήσετε τις παρακάτω συμβουλές.

Το πιο σημαντικό είναι να βρείτε την τοποθεσία. Μπορεί να είναι το μπάνιο, το αυτοκίνητο ή η κουζίνα. Ο πάγκος της κουζίνας μπορεί να είναι στο τέλειο ύψος για μια γρήγορη ερωτική συνεύρεση.

Προετοιμαστείτε ερωτικά. Μπορεί το γρήγορο σεξ να είναι αυθόρμητο, ωστόσο έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε το κατάλληλο κλίμα, πριν ακόμα βρεθείτε με το σύντροφό σας στέλνοντας του ένα ερωτικό μήνυμα και περιγράφοντας όλα όσα θέλετε να κάνετε ο ένας στον άλλον.

Μην αναλώνεστε με περιττές κινήσεις. Δεν υπάρχει λόγος να καθυστερείτε με το να βγάζετε τα ρούχα σας. Αφήστε τα χέρια να σας διεγείρουν και στη συνέχεια βγάλτε μόνο τα απαραίτητα.

Ο οργασμός στο γρήγορο σεξ δεν αποτελεί πάντα προτεραιότητα. Σίγουρα το να έχετε οργασμό αποτελεί σημαντικό στοιχείο στην ερωτική συνεύρεση, όμως δεν είναι το παν. Μην περιμένετε λοιπόν κάθε φορά που θα κάνατε σεξ, κυρίως εάν διαρκεί λίγα λεπτά, να έχετε πάντα οργασμό. Αυτό που έχει σημασία είναι να απολαμβάνετε τη στιγμή.

Τα οφέλη του γρήγορου σεξ

Το γρήγορο σεξ μας χαλαρώνει από το στρες, ενώ ταυτόχρονα μειώνει το άγχος της απόδοσης, αφού αυτό που μετράει δεν είναι το πόσο καλά, αλλά το πόσο γρήγορα. Αυξάνει επίσης τη σεξουαλική επιθυμία, η οποία είναι φυσιολογικό να μειώνεται με το πέρασμα του χρόνου. Το κλασσικό σεξ αποτελεί μια χρονοβόρα διαδικασία και θέλει προγραμματισμό, ενώ η γρήγορη σεξουαλική συνεύρεση μας λύνει τα χέρια και μας προσφέρει ευελιξία.

Μία στις τόσες το γρήγορο σεξ μπορεί να είναι το αλατοπίπερο στη σεξουαλική ζωή του ζευγαριού. Καλό είναι, όμως, να μη μετατραπεί σε ρουτίνα!Σχετικά Άρθρα

Ποια είναι η καλύτερη ώρα για να κάνετε σεξ, ανάλογα με την ηλικία σας!

Έχουν ακουστεί διάφορα μιας και έρευνες επί ερευνών καθώς και επιστήμονες που διαφωνούν, προσπάθησαν να απαντήσουν σε μία από τις

To top 10 των ανθρώπων που κάνουν καλό σεξ έχει…

Διαβάστε τα χαρακτηριστικά και αν βρίσκεται κοινά με τον εαυτό σας τότε είστε σε καλό δρόμο!

Τρεις συντάκτες ανδρικού περιοδικού απέκτησαν το τέλειο σώμα σε 10 εβδομάδες (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Το ανδρικό περιοδικό«Men’s Health» βρήκε ένα πρωτότυπο τρόπο για να προωθήσει την υγιεινή διατροφή και την γυμναστική.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial