Το κραγιόν σου έλιωσε ή έσπασε από τη ζέστη; Σου έχουμε τη λύση!

Το κραγιόν σου έλιωσε ή έσπασε από τη ζέστη; Σου έχουμε τη λύση!

Ένα λιωμένο ή σπασμένο κραγιόν έχει τύχει σε κάθε γυναίκα, τι μπορούμε να κάνουμε όμως για να το σώσουμε;

Σίγουρα η σκέψη του να το πετάξουμε δεν είναι μια σωστή λύση. Υπάρχουν τρόποι να χρησιμοποιήσετε και πάλι το αγαπημένο ή καινούργιο σας κραγιόν που έχει πάθει ζημιά. Το μόνο που χρειάζεται είναι να βρείτε την κατάλληλη τεχνική για να το κάνετε σαν καινούργιο.

Λύση: Σε περίπτωση που έχει σπάσει

Ξανατοποθέτησε απαλά το σπασμένο κομμάτι στη βάση του κραγιόν που βρίσκεται στο tube και πίεσε ελαφρά με τα δάχτυλά σου, χωρίς να χαλάσεις το σχήμα του. Στη συνέχεια, πέρνα περιμετρικά με τον αναπτήρα προκειμένου να «κολλήσουν» ξανά τα δύο κομμάτια (Μπορεί βέβαια να χρειαστεί να ζεστάνεις ελαφρά και τη βάση του κραγιόν μέσα στο tube, προκειμένου να «δέσει» καλύτερα). Σε αυτό το σημείο, τοποθέτησε το στο ψυγείο για τουλάχιστον μια ώρα πριν το ξαναχρησιμοποιήσεις!

Λύση: Σε περίπτωση που έχει λιώσει

Εάν το κραγιόν σου έχει λιώσει και δεν μπορείς να ακολουθήσεις την παραπάνω λύση, τότε άδειασέ το όλο με ένα μικρό ξυλάκι ή μπατονέτα σε ένα καθαρό,μικρό , διάφανο βαζάκι (μπορεί να έχεις από κάποιο τελειωμένο lip balm) και τοποθέτησε το στο ψυγείο. Μπορείς να το χρησιμοποιείς από εκεί είτε με ένα πινελάκι, είτε με το δάχτυλό σου!

Και μη ξεχνάς: Να διατηρείς τα κραγιόν σου στο ψυγείο (όπως και άλλα καλλυντικά προκειμένου να προστατεύονται από τη ζέστη και να διατηρούν το σχήμα τους).Σχετικά Άρθρα

DYI: Μια εκπληκτική μάσκα λάμψης με υλικά από την κουζίνα σου!

Αυτή η εξπρές μάσκα ομορφιάς θα χαρίσει απαράμιλλη λάμψη και απαλότητα στο πρόσωπό σας. Και το καλύτερο; Φτιάχνεται με υλικά

Σπιτικό body butter που θα λατρέψετε!

Ακόμα και τις νύχτες πριν το ύπνο είναι πολύ αποτελεσματικό να κάνουμε μασαζ στις φτέρνες και τους αγκώνες μας ή

Φυσικός τρόπος για να απαλλαγείς από τα μαύρα στίγματα!

Τα μαύρα στίγματα μπορεί να είναι πολύ ενοχλητικά και να σε κάνουν να αισθάνεσαι αμήχανα. Πρέπει να καταλάβεις όμως ότι

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial