Το Pinterest έχει τρελαθεί με την τάση αυτή στο μπάνιο! (photos)

Το Pinterest έχει τρελαθεί με την τάση αυτή στο μπάνιο! (photos)

Στο εξωτερικό αυτό είναι το Νο1 trend για το μπάνιο!

Όποιος αγαπάει τα φυτά γνωρίζει καλά πως δίνουν μια διαφορετική “νότα” σε έναν χώρο. Χαρίζουν χρώμα, φρεσκάδα και μάλιστα μερικά ανανεώνουν ακόμη και τον αέρα. Και τι καλύτερο από τον φρέσκο αέρα σε ένα μπάνιο;

Τα φυτά, λοιπόν, μπορεί να δείξουν πολύ σικ και στιλάτα σε μια μπανιέρα, σε μια γωνιά στο πάτωμα του μπάνιου ή και σε κάποιο σημείο στον νιπτήρα.

Αναρωτιέστε αν μπορούν να επιβιώσουν μέσα σε αυτό;

Η απάντηση είναι θετική, αφού τα περισσότερα φυτά εσωτερικού χώρου προέρχονται από χώρες με τροπικό κλίμα και έτσι χρειάζονται υψηλή ατμοσφαιρική υγρασία, κάτι που τους παρέχει αναμφίβολα ο χώρος του μπάνιου, αφού εκεί σημειώνεται η υψηλότερη ατμοσφαιρική υγρασία μέσα στο σπίτι.

Στην πραγματικότητα τα φυτά εσωτερικού χώρου βελτιώνουν την ποιότητα του αέρα φιλτράροντας και κρατώντας εκτός σπιτιού τους ρύπους. Σύμφωνα με έρευνα του Institute of Environmental Biotechnology τα φυτά εσωτερικού χώρου μειώνουν επίσης το στρες και βοηθούν στην αύξηση της δημιουργικότητας.

Η μόνη λεπτομέρεια που πρέπει να προσέξετε είναι η φωτεινότητα του χώρου, που πρέπει να είναι επαρκής, ώστε τα φυτά να μπορέσουν να μεγαλώσουν και να διατηρηθούν ζωντανά.

Μερικά από τα πιο κατάλληλα και ανθεκτικά, σύμφωνα με τους ειδικούς, είναι τα μπαμπού, η αλόη, ο πόθος, η φτέρη, το Σπαθίφυλλο ή κρίνος της ειρήνης και το φιλόδενδρο!Σχετικά Άρθρα

Έτσι θα κρατήσετε το σπίτι σας ζεστό χωρίς έξοδα!

Η θερμοκρασία έπεσε ήδη σημαντικά και όλα πλέον φανερώνουν ότι ο χειμώνας ήρθε. Αν θέλετε να κάνετε οικονομία ή τα

Έτσι θα έχεις θετική ενέργεια στο σπίτι σου!

Το σπίτι για τον καθένα είναι το καταφύγιό του. Γι’ αυτό και πρέπει να είναι γεμάτο από θετική ενέργεια.Ο χώρος

Εκπληκτικά δεντρόσπιτα! (photos)

Αν πιστεύετε ότι τα δεντρόσπιτα συνήθως είναι μικρά σπιτάκια για να παίζουν τα παιδιά στην πίσω αυλή του σπιτιού ή

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial