Το Pornhub προσφέρει το απόλυτο δώρο για τον Άγιο Βαλεντίνο!

Το Pornhub προσφέρει το απόλυτο δώρο για τον Άγιο Βαλεντίνο!

Δεν φαντάζεστε τι δώρο προσφέρει το Pornhub την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στους θαυμαστές τους. Ένα ξεχωριστό δώρο για εκείνη την ημέρα από το γνωστό site ερωτικών ταινιών που πολλοί θα λατρέψουν και όχι μόνο.

Φτάνει αυτή η ημέρα του χρόνου που γεμίζουμε καρδούλες, τριαντάφυλλα κλπ για να εκδηλώσεις τα συναισθήματα σου λες και μόνο αυτή η ημέρα είναι ιδανική.

Πέρυσι πάνω από 3 εκατομμύρια άνθρωποι επέλεξαν να στείλουν ως δώρο την προσφορά του PornHub.

Το PornHub λοιπόν και φέτος σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις την διαφορά και να στείλεις ένα δώρο στον αγαπημένο ή στην αγαπημένη σου που σίγουρα είναι ασυνήθιστο και δεδομένα ο αποδέκτης του θα το θυμάται για καιρό.

Για ακόμα μία φορά λοιπόν, το νούμερο ένα site ερωτικού περιεχομένου προσφέρει μία ολόκληρη ημέρα σε Premium λογαριασμό που σου επιτρέπει να έχεις πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο του.

Μάλιστα, δίνει την δυνατότητα σε αυτόν που θα στείλει το δώρο αυτό (αν δεν το κρατήσει για τον εαυτό του), να φτιάξει και ένα personalised στον αποδέκτη, με πρωταγωνιστές διάφορους πορνοστάρ όπως η Asa Akira και Rod Jackson.

Μιλώντας σχετικά, ο αντιπρόεδρος του PornHub, Corey Price είπε: «Θέλουμε να τους φτιάξουμε την διάθεση. Αυτό κάνουμε για 120 εκατομμύρια επισκέπτες κάθε μέρα. Τι μπορεί να τους φτιάξει την διάθεση περισσότερο από το Pornhub.

Είτε περνάς την μέρα με κάποιον άλλον, είτε είσαι μόνος σου, σου δίνουμε ένα χέρι βοηθείας προκειμένου να νιώσεις την… αγάπη της ημέρας».Σχετικά Άρθρα

Μπορεί η γυμναστική να προκαλέσει οργασμό στη γυναίκα;

Μπορεί να φαντάζει απίστευτο, είναι όμως αληθινό και μπορεί να κάνει την γυναίκα να έρθει σε πολύ δύσκολη θέση. Έρευνα

Πάρτε χαρτί και μολύβι! Αυτοί είναι οι 8 “δολοφόνοι” της ανδρικής στύσης

Ο καλύτερος τρόπος για να σκεφτούμε τι είναι αυτό που πλήττει τον ανδρικό εγωισμό είναι να μάθουμε από τους ίδιους

Τεστ: Πόσο συμβατοί είστε στο σεξ;

Η σεξουαλική έλξη παίζει πολύ σημαντικό ρόλο σε μια σχέση! Τεστάρετε την σχέση σας και δείτε πόσο συμβατοί είστε με

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial