Το Πρωινό πετά βέλη στο Μεσημέρι του Λιάγκα: «Θαυμάζω που έχουμε όλοι το ίδιο αποκλειστικό κάθε μία ώρα»! (video)

Το Πρωινό πετά βέλη στο Μεσημέρι του Λιάγκα: «Θαυμάζω που έχουμε όλοι το ίδιο αποκλειστικό κάθε μία ώρα»! (video)

Η εκπομπή «Το Πρωινό» πέταξε τα βέλη του στην εκπομπή «Μεσημέρι με το Γιώργο Λιάγκα» και αφορμή στάθηκε το αποκλειστικό θέμα για το “My Style Rocks”, που το ίδιο θέμα αποκλειστικό το είχε μια ώρα πριν η εκπομπή του ΑΝΤ1!

Το πρωί της Τετάρτης, η Αφροδίτη Γραμμέλη παρουσίασε στο “Πρωινό” το αποκλειστικό ρεπορτάζ της για την παρουσιάστρια του “My Style Rocks”, το οποίο ήρθε συμπληρωματικά από προηγούμενο ρεπορτάζ της δημοσιογράφου για την κριτική επιτροπή. Λίγες ώρες αργότερα, η Κλεοπάτρα Πατλάκη στο “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα”, παρουσίασε το ίδιο αποκλειστικό ρεπορτάζ με παραπάνω στοιχεία για τις παίκτριες που θα λάβουν μέρος. Αυτό, φαίνεται πως δημιούργησε δυσαρέσκεια στην εκπομπή του ΑΝΤ1 και το πρωί της Πέμπτης δόθηκε συνέχεια…

«Γενικά, το “My Style Rocks” είναι ένα θέμα που εμένα με έχει προβληματίσει λίγο, διότι γεννά αποκλειστικά κάθε μία ώρα. Και θαυμάζω που έχουμε όλοι το ίδιο αποκλειστικό κάθε μία ώρα», είπε ενοχλημένη η Αφροδίτη Γραμμέλη. «Χοντρό αυτό! Ξέρετε για ποια εκπομπή το λέει…», σημείωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη συνέχισε λέγοντας:

«Χθες στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», ΣΚΑΪ 12:00 με 14:00 -γιατί έτσι πρέπει να λέγονται τα πράγματα, ειπώθηκε πως μια από τις κοπέλες που συζητάει για να είναι παίκτρια στο “My Style Rocks”, από τη συνάδελφο Κλεοπάτρα Πατλάκη, είναι η Ιωάννα Τούνη.

 Να δούμε τι απάντησε η Ιωάννα Τούνη όταν την ρώτησε ο Νίκος Μουτσινάς αν θα είναι στο My Style Rocks»;Σχετικά Άρθρα

Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση του Λάμπρου Κωνσταντάρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Το 1939, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας συστήνεται στο κινηματογραφικό κοινό. 

Είναι επίσημο! Αυτή είναι η παρουσιάστρια του “My Style Rocks”! (video)

Οι φήμες για το ποια θα βρεθεί στο τιμόνι της παρουσίασης του “My Style Rocks” ήταν πολλές. Ο Νίκος Μουτσινάς

Oι τρελές μου σκέψεις… Το off season τριώδιο και το γέλιο με το ζόρι! (Video)

Κατά γενική ομολογία, η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, «Tatiana Live» σε νέα ώρα και τηλεοπτική στέγη είναι σαφώς πιο άρτια

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial