Το ρόφημα με το οποίο θα κάνετε “θαύματα” στο κρεβάτι!

Το ρόφημα με το οποίο θα κάνετε “θαύματα” στο κρεβάτι!

Τι θα έλεγες αν μάθαινες πως ένα και μόνο ρόφημα μπορεί να εκτοξεύσει τις αντοχές του συντρόφου σου στο σεξ στα ύψη; Πολύ καλό για να είναι αληθινό; Μάλλον όχι!

Αυτό ακριβώς υποστηρίζει νέα έρευνα του Πανεπιστημίου του Τέξας, σύμφωνα με την οποία ένα πολύ συγκεκριμένο ρόφημα που όλοι λατρεύουμε να καταναλώνουμε είναι σε θέση να εξαφανίσει σχεδόν την πιθανότητα στυτικής δυσλειτουργίας στον άνδρα, χάρη σε μια σειρά αντιδράσεων στο σώμα οι οποίες καταλήγουν να αυξήσουν τη ροή του αίματος στο ανδρικό μόριο.

Περί τίνος πρόκειται; Κορίτσια, μιλάμε για τον καφέ. Πέρα από την ενέργεια που μας χαρίζει, τώρα αποδεικνύεται πως συνδέεται άμεσα και με τις σεξουαλικές επιδόσεις των αρσενικών, κάτι που δεν αποτελεί πλέον «μύθο» μα μία πραγματικότητα που πολύ μας αρέσει.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, τα αρσενικά που καταναλώνουν από δύο έως τρία φλιτζάνια καφέ την ημέρα (85 – 170 mg καφεΐνης), παρουσιάζουν 42% λιγότερες πιθανότητες να παρουσιάσουν προβλήματα στύσης.

Όσοι αυξάνουν την ποσότητα καφεΐνης σε τέσσερα με επτά φλιτζάνια καφέ την ημέρα, αποδεικνύεται πως έχουν 39% λιγότερες πιθανότητες να έρθουν αντιμέτωποι με τη στυτική δυσλειτουργία, με τους ειδικούς να τονίζουν πως από τους «τυχερούς» στους οποίους ο καφές κάνει… θαύματα, να εξαιρούνται όσοι πάσχουν από διαβήτη.

Τώρα ξέρεις γιατί πρέπει να πίνετε μια κούπα καφέ μαζί παραπάνω…Σχετικά Άρθρα

Είναι οριστικό: Αυτοί οι άνδρες αρέσουν στις γυναίκες!

Έχετε αναρωτηθεί γιατί ορισμένοι τύποι αντρών κερδίζουν όλα τα κορίτσια, ενώ άλλοι αγωνίζονται και αγωνίζονται εις μάτην; Δεν κάνουν κάτι

Ποια στάση του σεξ ταιριάζει στο ζώδιο σας;

Αναρωτηθήκατε ποτέ τι σας ταιριάζει στο κρεβάτι;

Κουίζ: Σε ποια χώρα οι άνδρες έχουν το χειρότερο σπέρμα στην Ευρώπη;

Την χαμηλότερη συγκέντρωση σπερματοζωαρίων ανά ml σπέρματος παρουσιάζουν οι άνδρες μιας χώρας που τυγχάνει να είναι και μια από τις

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial