Το συγκινητικό βίντεο για τις Ευρωεκλογές που έγινε viral! (video)

Το συγκινητικό βίντεο για τις Ευρωεκλογές που έγινε viral! (video)

Viral έχει γίνει η ταινία μικρού μήκους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με τίτλο «Αποφάσισε για το Μέλλον Σου» ενόψει των ευρωεκλογών του 2019.

Εάν έχεις αμφιβολίες και δεν ξέρεις εάν πρέπει να πας να ψηφίσεις στις 26 Μαϊου, ένα βίντεο θα σε πείσει για όλους εκείνους τους λόγους που πρέπει να το κάνεις.

Το συγκινητικό βίντεο του Ευρωκοινοβουλίου για τις Ευρωεκλογές κάνει τον γύρο του Διαδικτύου κι όχι άδικα. Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο μέσα απ’ το σύντομο βίντεο εξηγεί γιατί είναι υποχρέωση μας να πάμε να ψηφίσουμε, αλλά και γιατί θα έπρεπε να θέλουμε να πάμε να ψηφίσουμε.

Στο επίκεντρο του βίντεο είναι τα μωρά που γεννιούνται, δηλαδή οι νέοι Ευρωπαίοι πολίτες, οι οποίοι πριν ακόμα γεννηθούν, μπορούν να επηρεάσουν αυτό τον κόσμο.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, «κάθε παιδί που γεννιέται, είναι ένας ακόμα λόγος να διαμορφώσουμε τον κόσμο που αλλάζει και να χτίσουμε έναν καλύτερο κόσμο. Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με παγκόσμιες προκλήσεις, αλλά μαζί στην Ευρώπη μπορούμε να δείξουμε τον δρόμο και να μειώσουμε την κλιματική αλλαγή, να κάνουμε τα σύνορά της ασφαλέστερα και να πολεμήσουμε την τρομοκρατία».

«Από τη στιγμή που ερχόμαστε στον κόσμο, είμαστε σε αυτόν μαζί. Ο καθένας από μας μπορεί να αφήσει ένα στίγμα, αλλά μόνο μαζί μπορούμε να κάνουμε πραγματικά τη διαφορά», διαβάζουμε στη λεζάντα, η οποία από μόνη της αρκεί για να μας πείσει γιατί πρέπει να ψηφίσουμε και να επιλέξουμε εμείς σε τι κόσμο θέλουμε να ζούμε.

Το βίντεο συνοδεύεται από υπότιτλους στις 24 επίσημες γλώσσες της ΕΕ καθώς και άλλες ευρωπαϊκές γλώσσες, διαφορετικές εκδοχές για συγκεκριμένες χώρες στην ίδια γλώσσα, 33 στο σύνολό τους.Σχετικά Άρθρα

Ελληνικό 2 Ευρώ: Αξίζει 80.000 Ευρώ. Δείτε εάν το έχετε!

Ποιο είναι το 2 ευρώ που αξίζει 80.000 ευρώ; Η είδηση έκανε όλους τους Έλληνες να… ψαχτούν ενώ και στην

Οι πιο περίεργες ασθένειες στην ιστορία της ιατρικής! (video)

Δεν είναι τυχαίο ότι από όταν αναρτήθηκε το video στο YouTube το βλέπουν περίπου ένα εκατομμύριο άνθρωποι κάθε μήνα! Στο

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial