Το συγκλονιστικό βίντεο με τον θρήνο των γαϊδουριών για το θάνατο του φίλου τους (βίντεο)

Το συγκλονιστικό βίντεο με τον θρήνο των γαϊδουριών για το θάνατο του φίλου τους (βίντεο)

Είναι ίσως ένα από τα πιο συγκινητικά βίντεο που έχουμε δει ποτέ, αντέχεις να δεις ελάχιστα πλάνα πριν σε πιάσουν τα κλάματα!

Το βίντεο αυτό κυκλοφορεί εδώ και αρκετές εβδομάδες στο διαδίκτυο, αλλά μέχρι τώρα λίγα πράγματα ήταν γνωστά για το περιστατικό. Ο Bram, ένας γάιδαρος που πέρασε μεγάλο μέρος της ζωής του, μόνος και παραμελημένος, μεταφέρθηκε σε κακή κατάσταση υγείας, στο Αγρόκτημα του ενός καταφυγίου κακοποιημένων ζώων στην Ολλανδία. Εκεί, σύντομα συνδέθηκε με άλλα ζώα ίσως για πρώτη φορά στη ζωή του.

Το βίντεο με τον συγκινητικό θρήνο των γαϊδουριών για το θάνατο ενός φίλου τους

Ο Bram έζησε για πάνω από ένα χρόνο ευτυχισμένος με τα άλλα ζώα, αλλά μια μέρα οι πνεύμονες του που ήταν σχεδόν κατεστραμμένοι προκάλεσαν το θάνατό του.

Ο Bram

Στη συνέχεια, μια συγκινητική σκηνή εκτυλίχθηκε καθώς οι υπόλοιποι γάιδαροι συγκεντρώθηκαν γύρω από το νεκρό τους φίλο. Η κάμερα κατέγραψε αναπάντεχες εικόνες με τα γαϊδούρια να θρηνούν και κάποια να τον δαγκώνουν ή να τον σπρώχνουν με τα πόδια τους – μια κίνηση που ερμηνεύεται ως προσπάθεια να τον σηκώσουν. Οι άνθρωποι στο καταφύγιο παρακολουθούσαν συγκλονισμένοι καθώς για πρώτα φορά αντίκριζαν κάτι τέτοιο, αν και όπως λένε γνώριζαν πως οι γάιδαροι, αντίθετα με όσα πολλοί πιστεύουν, είναι ζώα με υψηλή συναισθηματική νοημοσύνη που αποκτούν ισχυρούς δεσμούς μεταξύ τους.

Πηγή:lifo

 Σχετικά Άρθρα

Νάρβαλ: Το κουτάβι-μονόκερως -Έχει μια ουρά στο κεφάλι! (photo+video)

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το κουτάβι ονόματι Νάρβαλ, το οποίο γεννήθηκε έχοντας μια ουρά στο κεφάλι του. Συγκεκριμένα, ο

“Κοινωνική προσφορά”: 16 ωραίοι… σκύλοι σου δείχνουν πως να μην είσαι μπακούρι! (photos)

Είναι κάποιες έρευνες κοινωνικού χαρακτήρα που δεν σε αφήνουν αδιάφορο. Η συντακτική ομάδα του mybestfriend.gr έχει βάλει σκοπό της ζωής

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial