Το θεϊκό Τσιφτετέλι που έριξε το Διαδίκτυο! (video)

Το θεϊκό Τσιφτετέλι που έριξε το Διαδίκτυο! (video)

Δείτε το βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο με το τσιφτετέλι της πανέμορφης κοπέλας που δίνει πραγματικά ρεσιτάλ με τις χορευτικές της ικανότητες αλλά και την ομορφιά της.
Ειδικά στην Ελλάδα δεν νοείται γλέντι ή γιορτή χωρίς το παραδοσιακό τσιφτετέλι που αρέσει στις γυναίκες να το χορεύουν και πολύ περισσότερο στους άντρες να τις θαυμάζουν που το χορεύουν!

Το συγκεκριμένο βίντεο που θα δείτε παρακάτω έχει αφήσει άφωνους όσους το παρακολούθησαν, τόσο για την ομορφιά της χορεύτριας όσο και για την επιδεξιότητα που το χορεύει ρίχνοντας στην κυριολεξία το youtube!
Βέβαια δεν λείπουν και οι διαφωνίες για το αν πρόκειται για τσιφτετέλι ή για χορό της κοιλιάς με όλους όμως να συμφωνούν ότι πρόκειται για ένα υπέροχο θέαμα…

Το συγκεκριμένο βίντεο με το υπέροχο τσιφτετέλι της νεαρής κοπέλας, έχει ξεπεράσει τα 3.000.000 προβολές στο κανάλι του youtube!

Δείτε το και τα συμπεράσματα δικά σας:Σχετικά Άρθρα

Ιάπωνες τραγουδούν τα «Καγκέλια» και γίνονται viral! (video)

Μετά από τη δική τους, μοναδική εκτέλεση των γνωστών ασμάτων «Βρε μελαχρινάκι» και «Μαρία με τα κίτρινα», το γνωστό, πλέον,

Σκύλος… οδήγησε το αυτοκίνητο του αφεντικού του και έγινε viral! (video)

Από τα πιο απίστευτα περιστατικά συνέβη στην πόλη Port Saint Lucie της Φλόριντα των ΗΠΑ, με πρωταγωνιστή… ένα σκανδαλιάρη σκύλο.

Το Θρακιώτικο «Μαμά» που έγινε viral! (video)

Το “Μαμά” είναι η μεγαλύτερη επιτυχία του καλοκαιριού και αυτό αποδεικνύεται από τις εκατομμύρια προβολές που έχει συγκεντρώσει στο youtube

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial