Το ξέσπασμα της Στέλλας Μιζεράκη: «Δεν έχετε πράγματα να κάνετε στη ζωή σας»; (video)

Το ξέσπασμα της Στέλλας Μιζεράκη: «Δεν έχετε πράγματα να κάνετε στη ζωή σας»; (video)

Η Στέλλα Μιζεράκη ξέσπασε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram! Τι συνέβη;

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Στέλλα Μιζεράκη, μέσω videos που δημοσίευσε, ευχαρίστησε όσους της κάνουν όμορφα σχόλια, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και σε εκείνους που της σχολιάζουν με αρνητικά σχόλια, εκφράζοντας την κακία τους προς το πρόσωπο της.

Με βίντεο που δημοσίευσε στα stories της, η Στέλλα Μιζεράκη λέει τα εξής:

«Έχω μια απορία. Όλοι εσείς που μπαίνετε στα προφίλ άλλων ανθρώπων και βγάζετε την κακία και την αρνητικότητα σας, τα έχετε όλα λυμένα στη ζωή σας και είστε όλοι οι πιο τέλειοι; Δεν έχετε εσείς προβλήματα να ασχοληθείτε; Δεν έχετε πράγματα να κάνετε στη ζωή σας; Γιατί ασχολείστε με τη ζωή των άλλων, όταν δεν σας ενοχλούν; Και ναι μπορούμε να μιλήσουμε για δημοκρατία και ελευθερία λόγου. Αλλά η ελευθερία του λόγου είναι μέχρι εκεί που λέμε τη γνώμη μας χωρίς να προσβάλλουμε τους άλλους. Όταν μιλάμε άσχημα και προσβάλλουμε τους άλλους αυτό δεν είναι δημοκρατία, αυτό είναι ξεκάθαρη κακία.

Και πολλοί θα με ρωτήσετε «Καλά Στέλλα, γιατί κάνεις αυτά τα stories; Γιατί θέλω να μοιραστώ κάποια πράγματα μαζί σας και γιατί έχω μάθει στη ζωή μου να μη ζηλεύω και όταν βλέπω ανθρώπους που κάνουν πράγματα που τους αρέσει και είναι ευτυχισμένοι και χαρούμενοι, να χαίρομαι κι εγώ. Γιατί ό,τι ευχόμαστε στους άλλους, η μοίρα, ο Θεός, το σύμπαν, το κάρμα τα ακούνε αυτά. Και ότι βγάζουμε από μέσα μας είτε θετικό είτε αρνητικό προς τους άλλους, αυτό θα έρθει και πάλι σε εμάς. Αυτά από μένα, εύχομαι όλοι να έχετε ένα όμορφο βράδυ».Σχετικά Άρθρα

Ο Brad Pitt «πλησιάζει» την Jennifer Aniston! Τι συμβαίνει με το πρώην ζευγάρι

Από την στιγμή που χώρισε την Angelina, μάλλον ο Brad διατηρεί σχέσεις με την πρώην του.

Πάθαμε πλάκα! Πασίγνωστη σταρ είναι έγκυος στα 18 της! (ΦΩΤΟ)

Ακόμα δεν ενηλικιώθηκε και θα γίνει για πρώτη φορά μητέρα.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial