Τον έπιασαν στα πράσα! Ο εραστής τρέχει γυμνός στο δρόμο για να γλιτώσει από τον σύζυγο – Σοκαριστικό βίντεο (video)

Τον έπιασαν στα πράσα! Ο εραστής τρέχει γυμνός στο δρόμο για να γλιτώσει από τον σύζυγο – Σοκαριστικό βίντεο (video)

Μπορεί για αρκετούς ανθρώπους, η απιστία να είναι κάτι που τους διεγείρει, αλλά πολλές φορές τα πράγματα δεν εξελίσσονται με τον καλύτερο τρόπο.

Οι αντιδράσεις των απατημένων συζύγων, δεν είναι ποτέ αναμενόμενες και δεν είναι λίγες οι φορές που είναι ακραίες . Ο πρωταγωνιστής του βίντεο θέλησε να περάσει το πρωί του με την ερωμένη του, γνωρίζοντας ότι ο σύζυγος θα λείπει για δουλειά. Το πρωί του Σαββάτου στην πόλη Μπαριλός, τα πράγματα για το παράνομο ζευγάρι δεν κύλησαν όμως όπως τα είχαν κανονίσει.

Για κακή τους τύχη ο σύζυγος επέστρεψε στο σπίτι και όταν είδε το παράνομο ζευγάρι τρελάθηκε. Άρπαξε ένα μαχαίρι και άρχισε να κυνηγά τον παράνομο εραστή της συζύγου του.

Η μόνη  επιλογή που είχε, ήταν να βγει στο δρόμο γυμνός, μόνο με τις κάλτσες και τα παπούτσια, και να αρχίσει να τρέχει προκειμένου να σωθεί.

Στην Αργεντινή αυτή την εποχή είναι χειμώνας και οι θερμοκρασίες τα πρωινά στην πόλη Μπαριλός φτάνουν τους 6 βαθμούς Κελσίου, ο άντρας έτρεξε περίπου πέντε οικοδομικά τετράγωνα, μέχρι να τον λυπηθεί ένας διερχόμενος οδηγός και να βάλει στο αυτοκίνητό του.Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial