Τους πονάει το… δοντάκι; Είναι αυτοί το ειδύλλιο του survivor που μας κρύβουν; (video)

Τους πονάει το… δοντάκι; Είναι αυτοί το ειδύλλιο του survivor που μας κρύβουν; (video)

Το τελευταίο διάστημα φουντώνουν οι φήμες πως μετά την ένωση των δυο ομάδων, μαχητών και διάσημων, στο survivor, ένα νέο ειδύλλιο ξεκίνησε μεταξύ δύο παικτών.

Μάρτυρας ο τηλεοπτικός φακός που δείχνει πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει έρθει πιο κοντά με τη Σάρα αλλά και την Ελισάβετ κάτι που με τα κορίτσια της δικιάς του ομάδας λέγεται οτι δεν έχει γίνει καθώς η μόνη στενή επαφή που έχει μαζί τους είναι μόνο όταν κερδίζουν κάποιο αγώνισμα.

Πως όμως φτάσαμε στο σημείο να λέμε ότι ο Αγγελόπουλος και η Ελισάβετ είναι το… ζευγαράκι του Αγίου Δομίνικου;

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Ντάνος μεταξύ σοβαρού και αστείου είπε στην Ελισάβετ Αϊανατζόγλου ότι τον “έδιωξαν” από την ομάδα των μαχητών, με την Ελισάβετ να του απαντάει πως δεν ξέρανε τι χάσανε.
Πάντως ο Γιώργος Χρανιώτης που ήταν εκεί κατά τη διάρκεια του διαλόγου χαρακτήρισε τον Ντάνο ως δώρα για την ομάδα των διάσημων.
Τώρα το μόνο που μένει είναι να μάθουμε αν όντως Αγγελόπουλος και Αϊανατζόγλου είναι το ειδύλλιο που μας κρύβουν.Σχετικά Άρθρα

Η μάχη των αιωνίων συνεχίζεται απόψε!

Παναθηναϊκός ή Ολυμπιακός;

Μάρτης, γδάρτης και παλουκοκαύτης: Έρχονται χιόνια και βροχές!

Δες που και πότε θα χτυπήσουν τα καιρικά φαινόμενα…

Αυτή τη στιγμή η κηδεία της Μαρίας Παπουτσάκη

Αυτή την ώρα στο Πρώτο Νεκροταφείο, έχουν συγκεντρωθεί για το τελευταίο αντίο οι στενοί συγγενείς της Μαρίας Παπουτσάκη, οι αναρίθμητοι

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial