Τριανταφύλλη Μπουτεράκου: Η σύλληψη, ο εγκλεισμός στο ψυχιατρείο και η μήνυση στους γονείς της! (video)

Τριανταφύλλη Μπουτεράκου: Η σύλληψη, ο εγκλεισμός στο ψυχιατρείο και η μήνυση στους γονείς της! (video)

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο “The 2night Show” καλεσμένη ήταν η Τριανταφύλλη Μπουτεράκου.

Η ηθοποιός μίλησε για τα δύσκολα χρόνια που πέρασε όταν βρέθηκε έγκλειστη σε ψυχιατρικό ίδρυμα, αλλά και για τη μήνυση που έχει καταθέσει σε βάρος των γονιών της, προκειμένου να δικαιωθεί και να αποκατασταθεί το όνομα και η υπόληψή της.

Η ηθοποιός κατήγγειλε ότι οι γονείς της την είχαν βάλει με το ζόρι στο Δρομοκαΐτειο, εξαιτίας περιουσιακών διαφορών τους.

«Οι γονείς μου, μου προκάλεσαν μια μεγάλη ζημιά πριν 2.5 χρόνια. Είχαμε πολύ συγκρουσιακή σχέση από τότε που έγινα 19 και τους είπα ότι θέλω να γίνω ηθοποιός. Τα παιδικά μου χρόνια ήταν άψογα. Έκανα τις μηνύσεις για να προστατευτώ γιατί οι γονείς μου σε μια μεγάλη σύγκρουση που είχαμε πριν 2.5 χρόνια, όταν είχαμε φτάσει στο αμήν γιατί εγώ δεν ακολουθούσα το επάγγελμα που θέλανε, γιατί δεν είχαν τον σύντροφο που θέλανε και γιατί σε ένα πατριαρχικό σπίτι πήρα την πρωτοβουλία. Οι γονείς μου δεν ενέκριναν τον πρώην σύντροφό μου και αυτός ήταν ένας λόγος των δικών μας συγκρούσεων.

Αποφάσισα ένα σαββατοκύριακο να φύγουμε με τη μητέρα μου και να αφιερώσουμε χρόνο μαζί. Αυτό δεν ήταν εγκεκριμένο από την πατριαρχική οικογένεια. Για να επιβληθεί ήταν “κάνεις πλέον του κεφαλιού σου, εμείς θα δηλώσουμε ότι εσύ αυτή τη στιγμή είσαι επικίνδυνη”. Αυτό με δύο ένορκες καταθέσεις σε ένα βράδυ μπορεί να προκληθεί σύλληψη και εγκλεισμός σε ψυχιατρικό ίδρυμα. Ο ξάδερφος μου που έδωσε ένορκη κατάθεση για τον εγκλεισμό μου σε ίδρυμα, έχει να με δει επτά χρόνια.

Ήμουν στο αυτοκίνητο όταν με συνέλαβε η αστυνομία και στο ίδρυμα έμεινα περίπου δέκα μέρες. Κατά τη διάρκεια του εγκλεισμού μου βρήκα μια πόρτα ανοικτή και βγήκα για να ενημερώσω που βρίσκομαι. Οι γονείς μου κατέθεσαν ψευδώς ότι έχω ιστορικό ψυχιατρικής νόσου και γι’ αυτό διώκονται για ψευδορκία», είπε μεταξύ άλλων η Τριανταφύλλη Μπουτεράκου.Σχετικά Άρθρα

Χρήστος Βασιλόπουλος: “Με την σύντροφο μου γνωριστήκαμε σε ένα dating app”! (photo+video)

Στην εκπομπή “The 2night show” ήταν καλεσμένος ο Χρήστος Βασιλόπουλος, ο οποίος μίλησε για τη ζωή και την καριέρα του

Μας τα έδειξε όλα! Η Khloe Kardashian γλεντάει… (ΦΩΤΟ)

Η μικρότερη των Kardashian, Khloe , έβαλε τα καλά της και πήγε στο πάρτι του πρώην της μεγαλύτερης αδερφής της!

Ευρυδίκη: Πώς γιόρτασε την ημέρα των ερωτευμένων με το σύντροφο της;

Η τραγουδίστρια μετά το χωρισμό της με τον Δημήτρη Κοργιαλά, έχει γυρίσει νέα σελίδα στη ζωή της και είναι πιο

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial