ΤΖΟΫΣ ΕΥΕΙΔΗ: Οι φωτογραφίες με τα αίματα που φρίκαραν τους θαυμαστές της

ΤΖΟΫΣ ΕΥΕΙΔΗ: Οι φωτογραφίες με τα αίματα που φρίκαραν τους θαυμαστές της

Ανησυχία προκάλεσαν οι φωτογραφίες της Τζόυς Ευείδη …

Οι φωτογραφίες έχουν να κάνουν με το σήριαλ στο οποίο πρωταγωνιστεί το “Μπρούσκο”.

Αυτή την εβδομάδα στο Μπρούσκο έρχονται τα πάνω κάτω… Σε λουτρό αίματος η Κωνσταντίνα από τον μανιακό δολοφόνο! Ετοιμαστείτε για σούπερ ανάγνωση… Καρέ καρέ όλες οι σκηνές της άγρια δολοφονίας!

 

Ο Ροκάκης ήδη έχει σκοτώσει πολλές κοπέλες, μεταξύ αυτών και την Αγλαΐα. Η αστυνομία τελικά βρίσκει όλα τα αποδεικτικά στοιχεία που τον στριμώχνουν και αποδέχεται όλους τους φόνους. Η συνέχεια για τον Ροκάκη είναι η φυλακή. Ωστόσο, τα πράγματα δεν πρόκειται να κυλήσουν ομαλά. Ο Ροκάκης θα το σκάσει και θα αρχίσει το «ξεκαθάρισμα», μετατρέποντας το «Μπρούσκο» σε ένα λουτρό αίματος, καθώς αρχίζει αμέσως τους φόνους.

Screenshot 2016-04-01 16

H Bασιλική, φυσικά, πληροφορείται ότι ο Ροκάκης το έσκασε μέσα από τα χέρια των αστυνομικών και τρέμει από το φόβο της, κάτι το οποίο εξομολογείται στη Μελίνα και τον Αχιλλέα: «Παιδιά φοβάμαι, τρέμω, σίγουρα ο Ροκάκης θα έρθει να με βρει», τους λέει, ενώ αυτοί προσπαθούν να μη φανεί ότι ανησυχούν και της λένε να μη φοβάται.

Στο μεταξύ, ο Ροκάκης κρύβεται σε μια ερημική περιοχή όπου συναντάει τη μάνα του. Αυτή κλαίγοντας του δίνει χρήματα και ένα σακβουαγιάζ με ρούχα και τρόφιμα. Ο δολοφόνος βάζει καπέλο και γυαλιά και ετοιμάζεται να… ξαναχτυπήσει.

Το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να ξαναγυρίσει στον τόπο του εγκλήματος, που δεν είναι άλλο από το σπίτι της Βασιλικής. Η Βασιλική τού έχει γίνει έμμονη ιδέα. Την ίδια στιγμή, η Βασιλική βρίσκεται με τον Πέτρο, έναν γοητευτικό άντρα που μόλις έχει γνωρίσει. Η Βασιλική είναι ενθουσιασμένη μαζί του και μάλιστα του λέει: «Δεν φαντάζεσαι πόσο ταιριάζουμε». Εκείνος της πιάνει το χέρι και προχωράει λίγο παρακάτω: «Θες να πάμε σπίτι σου ν’ αράξουμε πιο αργά;», της προτείνει κι εκείνη που της αρέσει αφάνταστα δέχεται αμέσως.

 

Παράλληλα, ο Ροκάκης έχει μπει από ένα παράθυρο μέσα στο σπίτι της Βασιλικής. Βγάζει το καπέλο και γυαλιά και μπαίνει στην κρεβατοκάμαρά της, όπου πάνω στο κρεβάτι βλέπει ένα εσώρουχό της, το οποίο αρχίζει να αγκαλιάζει και να φιλάει. Είναι φανερό ότι ο δολοφόνος είναι ερωτευμένος με τη Βασιλική και αρχίζει να φαντασιώνεται, αλλά αυτό σταματάει πολύ γρήγορα καθώς ακούει τη Βασιλική με τον Πέτρο να μπαίνουν στο σπίτι. Το ζευγάρι πηγαίνει στο σαλόνι και η Βασιλική βλέπει τα γυαλιά και το καπέλο, αλλά πιστεύει ότι τα έχει αφήσει ο Μηνάς. Ετοιμάζονται να βάλουν ποτά και αρχίζουν τις περιπτύξεις. Ο Πέτρος της λέει ότι είναι πολύ όμορφη και όλα αυτά τα ακούει ο δολοφόνος από την κρεβατοκάμαρα και θυμώνει πάρα πολύ. Το ζευγάρι προχωράει ερωτικά στο σαλόνι και ο Πέτρος με ένα μπουρνούζι ετοιμάζει κάτι να φάνε, ενώ η Βασιλική κάνει ντους. Ο Ροκάκης με το μάτι του τρελού έχει βγει από την κρεβατοκάμαρα και με ένα μαχαίρι στο χέρι του πλησιάζει από πίσω τον Πέτρο και πριν προλάβει αυτός να αντιδράσει, τον μαχαιρώνει πολλές φορές και τον αφήνει σε μια λίμνη αίματος μέσα στην κουζίνα και ξανακρύβεται μέσα στην κρεβατοκάμαρα. Μόλις έχει σκοτώσει τον πρώτο εραστή της Βασιλικής, η οποία μόλις βγαίνει και βλέπει τον Πέτρο νεκρό αρχίζει να ουρλιάζει υστερικά.

 

Ο δολοφόνος φεύγει κανονικά από το σπίτι χωρίς να τον δει κανείς, ενώ η Βασιλική σε κατάσταση σοκ τηλεφωνεί στην αστυνομία. Λίγο αργότερα συλλαμβάνουν τον Μήνα σαν ένοχο για το φόνο του Πέτρου, ενώ αυτός φωνάζει ότι είναι αθώος. Μετά από έρευνες όμως και αφού ο Μηνάς έχει ατράνταχτο άλλοθι, τον αφήνουν ελεύθερο. Ελεύθερος όμως είναι και ο δολοφόνος, ο οποίος δείχνει να μη σταματάει πουθενά, καθώς η προσωπικότητά του είναι σχιζοφρενική. Τρελός από έρωτα για τη Βασιλική, σκέφτεται: «Για πρώτη φορά ερωτεύτηκα και θέλω να κάνω έρωτα μ’ αυτή τη γυναίκα. Δεν θα αφήσω να την αγγίξει κανένας άλλος». Στο μεταξύ, η Βασιλική έντρομη φεύγει για την Κύπρο για λίγες μέρες.

 

Ο Ροκάκης το ξέρει και φυσικά ξαναγυρίζει στο σπίτι της. Εκεί ανοίγει την ντουλάπα της, βγάζει ένα φόρεμά της, το βάζει πάνω στο κρεβάτι κι αρχίζει πάλι με το μάτι του ψυχοπαθή να ονειρεύεται ότι κάνει έρωτα με τη Βασιλική και στη συνέχεια της τηλεφωνεί από το τηλέφωνο του σπιτιού της. Η Βασιλική το σηκώνει έκπληκτη αλλά της το κλείνει και αυτή νομίζει ότι είναι ο Μηνάς που ντρέπεται να της μιλήσει.

Την ώρα που ο Ροκάκης βρίσκεται στο σπίτι της Βασιλικής, απορροφημένος στις ερωτικές του φαντασιώσεις, περνάει η Κωνσταντίνα έξω από το σπίτι και βλέπει φως, που την παραξενεύει καθώς ξέρει ότι η Βασιλική λείπει.

 

Στο μεταξύ, ο Ροκάκης φεύγει παίρνοντας μαζί του ένα κομπινεζόν της Βασιλικής και μερικά άλλα ρούχα, ενώ ταυτόχρονα έχει ανοίξει το λάπτοπ του και βλέπει φωτογραφίες της. Σε μια από τις φωτογραφίες η Βασιλική είναι αγκαλιά με τον Μηνά. Ο δολοφόνος εξαγριώνεται, σβήνει αμέσως τη φωτογραφία και μονολογεί: «Δεν θα είσαι ξανά μ’ αυτόν ποτέ, θα τον σκοτώσω. Μόνο δικιά μου θα είσαι, μόνο δικιά μου».

Αμέσως του καρφώνεται στο μυαλό το πώς θα βγάλει από τη μέση τον Μηνά. Με ποιο τρόπο θα σκοτώσει τον άντρα που τολμάει ν’ αγκαλιάζει τη γυναίκα που αγαπάει. Και από εκείνη την ώρα ο Μηνάς βρίσκεται στο στόχαστρό του και κινδυνεύει. Ομως, λίγο πριν βάψει τα χέρια του με το αίμα του Μηνά, ένα ακόμα θύμα θα βρεθεί στο δρόμο του.

Ο Ροκάκης ξαναπάει στο σπίτι της Βασιλικής, ενώ έξω από το σπίτι της φτάνει και η Κωνσταντίνα. Ο δολοφόνος είναι μέσα και όταν ακούει το κλειδί στην πόρτα, πάει και κρύβεται. Η Κωνσταντίνα μπαίνει μέσα στο σπίτι και ελέγχει τις λάμπες για να δει αν υπάρχει πρόβλημα, επειδή την προηγούμενη μέρα είχε δει φως.

Screenshot 2016-04-01 16

Οι λάμπες λειτουργούν κανονικά και η Κωνσταντίνα παραξενεύεται. Ο δολοφόνος συνεχίζει να είναι μέσα κρυμμένος και η Κωνσταντίνα βγαίνει και κλειδώνει την πόρτα πίσω της, ενώ ο δολοφόνος βγαίνει ταυτόχρονα από το παράθυρο, ανεβαίνει στη μηχανή του, φοράει τα γάντια και ξεκινάει. Η Κωνσταντίνα προχωράει στο δρόμο και τηλεφωνεί στον Αχιλλέα για να του πει ότι πήγε από το σπίτι της Βασιλικής και της έχουν μπει ιδέες ότι κάποιος έχει μπει στο σπίτι της, άναψε το φως και μετά το έσβησε.

Μόλις τελειώνει την κουβέντα της και κλείνει το τηλέφωνο, ο Ροκάκης γκαζώνει τη μηχανή και με δύναμη πέφτει πάνω της και την πετάει κάτω.

 

Η Κωνσταντίνα μένει στο έδαφος αναίσθητη, αλλά ο Ροκάκης δεν φεύγει αν δεν την αποτελειώσει. Αφήνει τη μηχανή πιο κάτω και με το κράνος και τα γάντια στα χέρια προχωράει προς την Κωνσταντίνα. Βγάζει από την τσέπη του ένα στιλέτο και την καρφώνει στην κοιλιά. Η Κωνσταντίνα είναι μέσα στα αίματα, αναίσθητη στη μέση το δρόμου. Ο Ροκάκης την παρατάει, ανεβαίνει στη μηχανή και φεύγει. Ενας νέος κύκλος αίματος μόλις έχει αρχίσει. Μια δολοφονία, μια γυναίκα αιμόφυρτη στο δρόμο και ο Μηνάς το επόμενο θύμα είναι μόνο η αρχή στο νέο λουτρό αίματος…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:ΒΑΪΤΣΟΥ – ΑΝΔΡΕΑΣ: «Ποιος είναι ο κύριος; Δεν τον ξέρω…» Οι δηλώσεις για το «Μπρούσκο» και το… κράξιμο στο pasmina.gr

Διαβάστε το επίμαχο άρθρο:Ανδρέας Γεωργίου: Μίλησε για Βαΐτσου και τη δήλωση της που προκάλεσε αντιδράσεις στην ΚύπροΣχετικά Άρθρα

Χωρισμός – «βόμβα» στην showbiz! Το ζευγάρι θα παντρευόταν τον Ιούλιο (ΦΩΤΟ)

Τι συνέβη; 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share

Σοκάρει η Βικτώρια Καρύδα: «Τα παιδιά μου είδαν τη δολοφονία του πατέρα τους στο διαδίκτυο»

Σχεδόν δυο χρόνια μετά την εν ψυχρώ εκτέλεση του 46χρονου, η σύζυγος του, Βικτώρια Καρύδα την οποία γνωρίσαμε μέσα από

Αυτός είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός για το 2019 παγκοσμίως! (photo)

Το Forbes κυκλοφόρησε τη λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους άνδρες ηθοποιούς για το 2019. Ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός παγκοσμίως έβγαλε

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial