ΒΑΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ: Η περιπέτεια με τα ναρκωτικά και ο Γκλέτσος

ΒΑΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ: Η περιπέτεια με τα ναρκωτικά και ο Γκλέτσος

Τι δήλωσε η γνωστή ηθοποιός;

Σε συνέντευξη που παραχώρησε η Βάνα Μπάρμπα στην εφημερίδα Freddo και στον δημοσιογράφο Νίκο Νικόλιζα μίλησε για την προσωπική της ζωή και σχολίασε την δήλωση του Απόστολου Γκλέτσου που έγινε θέμα συζήτησης.

«Ο Απόστολος είναι ένα παιδί αυθόρμητο και “πρωτόγονο” σε αυτά που σκέφτεται και λέει. Δεν τον νοιάζει για όσα λέει. Από την άλλη, θα του έλεγα ως φίλη του να είναι λίγο πιο προσεκτικός. Όταν είμαστε σε κάποιες θεσμικές θέσεις – είναι δήμαρχος εκεί που είναι – και αποτελούμε πρότυπο για κάποια παιδιά, πρέπει να προσέχουμε. Δεν είχε λόγο να τα πει. Είμαστε πρότυπα για τα νέα παιδιά. Δεν είναι όλα γιούργια. Εγώ αν θα πω «ξέρετε έχω δοκιμάσει ναρκωτικά», σκέφτομαι ότι υπάρχουν και παιδιά που μας ακούνε. Ναι, έχουμε δοκιμάσει από όλα. Όλοι έχουμε δοκιμάσει κάποια πράγματα ερασιτεχνικά. Βγαίνω όμως με πλήρη συνείδηση και λέω ότι ήταν πράγματα που κάνανε κακό στην προσωπικότητα μας και στον εαυτό μας. Είναι απλά εμπειρίες και οφείλεις να μιλάς στα παιδιά και να τα αποτρέπεις από λάθος κινήσεις… Ξέρω ότι είναι αληθινός ο Αποστόλης. Το τι έχεις κάνει όμως στην προσωπική σου ζωή είναι δικό σου θέμα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «BRAVO ΡΟΥΛΑ»: Φαντασμαγορική πρεμιέρα για την Ρούλα Κορομηλά (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΡΟΥΒΑ: «Να συλληφθεί για κλοπή!»Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial