Βαρύ πένθος για τον Γιώργο Αγγελόπουλο

Βαρύ πένθος για τον Γιώργο Αγγελόπουλο

Δύσκολες ώρες περνάει ο Γιώργος Αγγελόπουλος καθώς «έχασε» αγαπημένο του πρόσωπο. Η θεία του Τζούλη, η αδελφή του πατέρα του, έφυγε από τη ζωή, βυθίζοντας την οικογένεια του, στο πένθος.

Την είδηση του θανάτου έκανε γνωστή ο ίδιος, μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Instagram, με μια συγκινητική ανάρτηση.

«Δύσκολοι οι χωρισμοί από αυτούς που αγαπάς. Καλό Παράδεισο θεία…Τα καλοκαίρια ερχόταν από την Αθήνα η θεία Τζούλη, η αδελφή του πατέρα μου. Μου είχε μεγάλη αδυναμία και εγώ ήμουν εκστατικά ευτυχής γιατί περνούσαμε όλες μας τις μέρες στην παραλία. Άλλα χρόνια τότε, δεν είχαμε τόσο τουρισμό στην Σκιάθο. Κολυμπούσαμε, παίζαμε στην άμμο και μετά δροσιζόμασταν με ζουμερό καρπούζι. Ενίοτε η σχέση αυτή μεταφερόταν στη γενέτειρα του πατέρα μου, σ’ έναν άλλο επίγειο παράδεισο. [Απόσπασμα από το βιβλίο μου]».

View this post on Instagram

Δύσκολοι οι χωρισμοί από αυτούς που αγαπάς. Καλό Παράδεισο θεία… … … … ''Τα καλοκαίρια ερχόταν από την Αθήνα η θεία Τζούλη, η αδελφή του πατέρα μου. Μου είχε μεγάλη αδυναμία και εγώ ήμουν εκστατικά ευτυχής γιατί περνούσαμε όλες μας τις μέρες στην παραλία. Άλλα χρόνια τότε, δεν είχαμε τόσο τουρισμό στην Σκιάθο. Κολυμπούσαμε, παίζαμε στην άμμο και μετά δροσιζόμασταν με ζουμερό καρπούζι. Ενίοτε η σχέση αυτή μεταφερόταν στη γενέτειρα του πατέρα μου, σ’ έναν άλλο επίγειο παράδεισο''. [Απόσπασμα από το βιβλίο μου] #danoslife

A post shared by Giorgos Angelopoulos (@official_danos_ga) onΣχετικά Άρθρα

Πρώην παίκτρια του “Fame Story” έγινε θέμα στο ABC! (video)

Πρόκειται για μια από τις παίκτριες που έλαβαν μέρος στο ριάλιτι τραγουδιού “Fame Story” πριν από πολλά χρόνια και τα

Η σπόντα της Καστάνη στον Παπανώτα:«Με είχες πει άλουστη» (βίντεο)

«Ο Δημήτρης πολλές φορές τις λέει τις κακίες του»

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial