Βαρύ το κλίμα στο MasterChef: Φορτισμένος συναισθηματικά ο Πάνος Ιωαννίδης… Ποιος παίκτης αποχώρησε; (video)

Βαρύ το κλίμα στο MasterChef: Φορτισμένος συναισθηματικά ο Πάνος Ιωαννίδης… Ποιος παίκτης αποχώρησε; (video)

Δύσκολες στιγμές στην κουζίνα του “MasterChef”! Ασημίνα Ουστάλλι, Ιωάννα Μπουρλόκα και Παντελής Βούρος μπήκαν στο πλατό για να ξεκινήσουν τη δεύτερη δοκιμασία ασυλίας, από την οποία θα προέκυπταν οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Μόλις μπήκαν στην κουζίνα, η Ασημίνα δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα. Η Ιωάννα προσπάθησε να την ηρεμήσει, αλλά και η ίδια με τη σειρά της φορτίστηκε συναισθηματικά, με αποτέλεσμα να φύγει για λίγο από το πλατό, εμφανώς συγκινημένη.

Και ο Ζαχίρ Γιαβαρί, από την εξώστη όπου βρισκόταν, δεν άντεξε και δάκρυσε και ο ίδιος με όσα έβλεπε κάτω.

Έντονα τα συναισθήματα μιας και τα πράγματα μπαίνουν πια στην τελική ευθεία για την πεντάδα του ημιτελικού. Κάποιες φιλίες, που έγιναν μέσα στον διαγωνισμό, τώρα βρέθηκαν αντιμέτωπες μεταξύ τους. Το δεύτερο μέρος της ασυλίας καθόρισε τους δυο, που μονομάχησαν μαγειρικά στην κουζίνα. Η Ασημίνα κατάφερε να πάρει την ασυλία κι έτσι ο Παντελής με την Ιωάννα διαγωνίστηκαν για τη θέση τους στο παιχνίδι.

Ένα πιάτο αντιγραφής από τον guest σεφ Βασίλη Μουρατίδη, ήταν εκείνο που καθόρισε το αποτέλεσμα. Ο εξώστης ξαναζωντάνεψε για άλλη μια φορά και τα πνεύματα διχάστηκαν, αφού οι δυο διαγωνιζόμενοι είναι εξίσου ικανοί μάγειρες.

Το αποτέλεσμα καθορίστηκε από μικρές αστοχίες. Σε αυτό το κομβικό σημείο μόνο οι λεπτομέρειες μπορούσαν να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.

Η βαθμολογία των παικτών…

Παντελής Βούρος (7+8+7+7) – 29 βαθμοί

Ιωάννα Μπουρλόκα (7+7+7+7) – 28 βαθμοί

Ο Παντελής Βούρος συγκέντρωσε 29 βαθμούς, ενώ η Ιωάννα Μπουρλόκα 28 βαθμούς και ως εκ τούτου αποχώρησε από το παιχνίδι.

Μετά την αποχώρηση της Ιωάννας, ο Πάνος Ιωαννίδης δεν έχει πλέον κανέναν παίκτη στην ομάδα του. Ο διακεκριμένος σεφ τόνισε στην Ιωάννα ότι έχει κερδίσει τον σεβασμό του και μπορεί να κλείνει η πόρτα του “MasterChef” γι’ αυτήν, ωστόσο, η πόρτα του εστιατορίου του θα είναι ανοικτή.Σχετικά Άρθρα

My Style Rocks: Τι είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για την Βικτώρια Καρύδα; (video)

Στο My Style Rocks σήμερα το μεσημέρι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αναφέρθηκε στην άτυχη Βικτώρια Καρύδα, της οποίας ο συζύγος Γιάννης Μακρής δολοφονήθηκε

MEGA: Τι τηλεθέαση έκανε στην πρεμιέρα του;

Η επιστροφή του Μεγάλου καναλιού είναι πλέον γεγονός! Το Mega εκπέμπει ξανά από το πρωί της Δευτέρα και στην πρεμιέρα

Κορομηλά σε Epsilon: “Να μου δώσετε όσα χρωστάτε και να σταματήσετε να…”

Ένα διαζύγιο του οποίου ο θόρυβος μάλλον θα αργήσει να κοπάσει.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial