Βάζει στα μαλλιά της πριν τον ύπνο χαρτοπετσέτες. Μόλις δεις το αποτέλεσμα, θα το κάνεις σίγουρα και εσύ!(video)

Βάζει στα μαλλιά της πριν τον ύπνο χαρτοπετσέτες. Μόλις δεις το αποτέλεσμα, θα το κάνεις σίγουρα και εσύ!(video)

Θες λοιπόν να ξυπνάς με τους σωστούς κυματισμούς και τέλειες μπούκλες κάθε πρωί; Μπορείς εντελώς φυσικά, χωρίς να καταστρέφεις με θέρμανση τα μαλλιά σου.

Το βίντεο που θα δεις, δίνει μία νέα τεχνική για να καταφέρεις το ίδιο αποτέλεσμα, αντικαθιστώντας τη χρήση υφάσματος με χρήση χαρτοπετσετών. Είναι μία πολύ εύκολη τεχνική για τέλειες μπούκλες και μόλις τη δεις θα θέλεις να τη δοκιμάσεις.

Αυτή η μέθοδος είναι τέλεια εάν έχεις ίσια ή κατσαρά μαλλιά, γιατί δημιουργεί μπούκλες εκεί που δεν υπάρχουν και στην περίπτωση που έχεις ήδη μπούκλες, τις κάνει ακόμα πιο έντονες.

Αφού λούσεις τα μαλλιά σου και τα αφήσεις να στεγνώσουν εντελώς, πάρε τούφες και τύλιξε τις πάνω σε ένα κομμάτι χαρτιού. Μπορείς είτε να τα αφήσεις για πολλές ώρες να στεγνώσουν ή απλά να πέσεις για ύπνο. Το πρωί που θα ξυπνήσεις θα ξετρελαθείς με το αποτέλεσμα!

 

 Σχετικά Άρθρα

Μεγάλωσε με φυσικό τρόπο το στήθος σου! (video)

Ακολούθησε βήμα βήμα τον τρόπο για πλούσιο ντεκολτέ και πες bye bye στη σκέψη για αισθητική επέμβαση

Το ήξερες ότι το έλαιο Εμού κάνει θαύματα;

Το έλαιο στρουθοκαμήλου είναι ισχυρό αντιρυτιδικό για λαιμό πρόσωπο και στέρνο. Κι αυτό, λόγω των πολύ δυναμικών αποτελεσμάτων που φέρνει

Αυτό είναι το τέλειο στήθος- βρέθηκε η σωστή αναλογία ! (video)

Άνδρες, γυναίκες, αλλά και πλαστικοί χειρουργοί, μετά από μεγάλη περίσκεψη και ανταλλαγή απόψεων , κατέληξαν στο να ορίσουν την αναλογία

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial