Βινύλιο: Δεν φαντάζεστε ποια γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια…μπήκε στο πλατό και έκανε έκπληξη στον Διονύση Σαββόπουλου! (video)

Βινύλιο: Δεν φαντάζεστε ποια γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια…μπήκε στο πλατό και έκανε έκπληξη στον Διονύση Σαββόπουλου! (video)

Στη χθεσινοβραδινή πρεμιέρα της εκπομπής «Βινύλιο», πρώτος καλεσμένος ήταν ο Διονύσης Σαββόπουλος, όπου ο Αντώνης Κανάκης, του είχε ετοιμάσει μια έκπληξη!

«Εκτιμώ πόσο ακομπλεξάριστα επιβραβεύεις σύγχρονους λαϊκούς τραγουδιστές, ενώ άνθρωποι που αυτοπροσδιορίζονται ως έντεχνοι δεν το κάνουν σε καμία περίπτωση. Το χαίρομαι πάρα πολύ και το βρίσκω πολύ όμορφο.

Έχω ακούσει να μιλάς πολύ όμορφα για τον Παντελή Παντελίδη, τον οποίο ο κόσμος αγάπησε πάρα πολύ. Για τον Νίκο Βέρτη, επίσης για την Πάολα που την είχες αποκαλέσει θηρίο της σκηνής», είπε ο Αντώνης Κανάκης κι εκείνη τη στιγμή άνοιξε η πόρτα και η Πάολα μπήκε στο πλατό στις μύτες των ποδιών της και στάθηκε ακριβώς από πίσω από τον Διονύση Σαββόπουλο.

Σε μία ξεχωριστή στιγμή, η τραγουδίστρια ερμήνευσε το τραγούδι «Η Δημοσθένους Λέξις» του Διονύση Σαββόπουλου, ο οποίος στο τέλος τη «συνόδευσε» με τη μοναδική φωνή του.Σχετικά Άρθρα

Nomads: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε! (video)

Ο Μάριος Ακριβόπουλος, η Αθηνά Κωστοπούλου και ο Χρήστος Βασιλόπουλος διαγωνίστηκαν στη «μονομαχία» της Κυριακής με την Αθηνά να κερδίζει

Ποιοι είναι καλεσμένοι απόψε στον Πέτρο Κωστόπουλο;

Ο Πέτρος Κωστόπουλος γυρίζει στα παλιά του λημέρια, στο κανάλι της Κάντζας, και φέρνει μαζί του πρόσωπα που είναι έτοιμα

Κούλα μ΄ ακούς; Πολύ κωλόπαιδο ο Κυριάκος!

Η ταινία «Βασικά καλησπέρα σας» είναι μια ταινία που άφησε εποχή, σε σενάριο και σκηνοθεσία Γιάννη Δαλιανίδη.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial