“Βόμβα” στις τηλεοπτικές άδειες! Κανάλι κατέθεσε πρόταση και δίνει 35.000.000 ευρώ!

“Βόμβα” στις τηλεοπτικές άδειες! Κανάλι κατέθεσε πρόταση και δίνει 35.000.000 ευρώ!

Πρόταση – βόμβα από τηλεοπτικό σταθμό για τις τηλεοπτικές άδειες με επιστολή προς τον υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά.

Η πρόταση αυτή που αλλάζει τα πάντα στο τηλεοπτικό τοπίο αναφέρει ότι η ιδιοκτησία του EPSILON είναι διατεθειμένη να δώσει το ποσό των 35 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση τηλεοπτικής άδειας πανελλαδικής εμβέλειας!

Η πρόταση αυτή χαρακτηρίζεται βόμβα αφού είναι 11 φορές επάνω αφού υπενθυμίζεται ότι όπως είναι γνωστό η τιμή εκκίνησης για την απόκτηση τηλεοπτικής άδειας είναι 3 εκατομμύρια ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόταση η οποία έχει πρωτοκολληθεί και άρα είναι επίσημο έγγραφο του κράτους έχει σταλεί και στις Βρυξέλλες!

Μια τέτοια πρόταση ανεβάζει τον πήχη και αλλάζει τα δεδομένα στο τηλεοπτικό τοπίο και ίσως να οδηγήσει την κυβέρνηση να αναθεωρήσει τις μέχρι τώρα υφιστάμενες απόψεις.

Με την επιστολή η ιδιοκτησία του EPSILON ζητεί για κάθε μια από τις άδειες να ορισθεί τιμή εκκίνησης τα 35 εκατομμύρια ευρώ και επίσης ζητείται να τροποποιηθεί η διάταξη που προβλέπει το ποσόν να καταβληθεί εφάπαξ.

Επίσης ζητείται να δεσμευθεί το υπουργείο Επικρατείας ότι για το χρονικό διάστημα ισχύος των αδειών δεν θα προκηρυχθεί νέος διαγωνισμός.

epistoli



Σχετικά Άρθρα

Φαίη Σκορδά: Πλήθος εξοργισμένων τηλεθεατών μαζεύουν υπογραφές απαιτώντας την απόλυσή της

Μετά τις δύσκολες μέρες και νύχτες της Φαίης που βρέθηκε ξαφνικά αντιμέτωπη με ένα τεράστιο κύμα μίσους και καθύβρισης σε

Από τον τελικό του Ελληνικού «The Voice», στο πεζοδρόμιο του Θησείου για το μεροκάματο! (ΦΩΤΟ)

Δισκογραφικές εταιρίες και τηλεόραση του γύρισαν την πλάτη. 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share

Ελλάδα έχεις ταλέντο: Οι τρεις πρώτοι που πέρασαν στους ημιτελικούς! (video)

Στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» και στη φάση των Judge Cuts, καλεσμένο για κριτή είχανε τον Δημήτρη Κουρούμπαλη! Στη διάρκεια του show ο

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial