Ξανά στο νοσοκομείο ο Γιώργος Μαυρίδης – Τι συμβαίνει με την υγεία του παρουσιαστή;

Ξανά στο νοσοκομείο ο Γιώργος Μαυρίδης – Τι συμβαίνει με την υγεία του παρουσιαστή;

Δύσκολες ώρες βιώνει ο Γιώργος Μαυρίδης μετά από ένα χειρουργείο που έκανε πριν από λίγες ημέρες, αλλά η μετεγχειρητική του πορεία δεν ήταν καλή.

Ο γνωστός παρουσιαστής πριν από μερικές μέρες έκανε εισαγωγή σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση σπονδυλοδεσίας, μια αρκετά δύσκολη εγχείρηση με ακόμα πιο δύσκολη αποθεραπεία αφού έπρεπε να κάνει και φυσικοθεραπείες ώστε να επανέλθει πλήρως.

Ο Μαυρίδης είχε αναρτήσει στο Instagram πριν το χειρουργείο.

«Σας ευχαριστώ όλους που με βοηθήσατε αρκετά να αποφασίσω στο τι θέλω να κάνω. Και επειδή αύριο μπαίνω για εγχείρηση, αν δεν ξυπνήσω ποτέ να θυμάστε ότι θα έρθω το βράδυ στον ύπνο σας» είχε γράψει με αρκετή δόση χιούμορ ο γνωστός παρουσιαστής και tattoo artist.

Ο Γιώργος Μαυρίδης ενώ ανάρρωνε στο σπίτι του, άρχισε να νιώθει έντονες ενοχλήσεις. Στην αρχή, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Espresso, έκανε υπομονή, όταν όμως οι πόνοι έγιναν αφόρητοι, αναγκάστηκε να επικοινωνήσει με τους θεράποντες γιατρούς του οι οποίοι και του συνέστησαν να επιστρέψει στο νοσοκομείο για να επανεξεταστεί. Εκεί διαπιστώθηκε ότι είχε κάποιο ενδονοσοκομειακό μικρόβιο και είχε μολυνθεί από αυτό.

Έτσι, χρειάστηκε να νοσηλευτεί εκ νέου ώστε να αντιμετωπιστεί το νέο πρόβλημα υγείας που του παρουσιάστηκε. Ο Γιώργος Μαυρίδης συνεχίζει να νοσηλεύεται, όμως μέρα με τη μέρα η κατάσταση της υγείας του βελτιώνεται και όλα βαίνουν καλώς και σύντομα θα επιστρέψει στο σπίτι του.Σχετικά Άρθρα

Η Pippa Middleton παντρεύεται! Πολυτέλεια και βασιλική λάμψη (photos – video)

Η μεγάλη στιγμή έφτασε σήμερα για την Πίπα Μίντλετον, την μικρότερη αδελφή της Δούκισσας του Κέμπριτζ , για να κλέψει

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial