Ξεχάστε τις λιακάδες: Ο καιρός αγριεύει – Προσοχή στις ιώσεις!

Ξεχάστε τις λιακάδες: Ο καιρός αγριεύει – Προσοχή στις ιώσεις!

Τέλος στις λιακάδες των τελευταίων ημερών από αύριο, σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προγνώσεις. Ευτυχώς αυτή η μεταβολή του καιρού δε θα είναι  μεγάλης διάρκειας, αφού θα μας απασχολήσει κυρίως για το διήμερο Πέμπτη – Παρασκευή.

Πιο συγκεκριμένα από αύριο αναμένονται βροχές και καταιγίδες από το απόγευμα, αρχικά από τη δυτική χώρα με τάση να επεκταθούν και στην υπόλοιπη. Χιόνια θα πέσουν στα βουνά της βόρειας χώρας, ενώ την Παρασκευή θα χιονίσει και σε χαμηλότερες περιοχές. Η θερμοκρασία σε μεγάλη πτώση από Βορρά προς Νότο. Τα χιόνια μάλιστα θα φτάσουν και στην Αττική, στα βουνά του νομού, κάνοντας το κρύο αισθητό. Εδώ είναι που οι επιστήμονες προειδοποιούν για ιώσεις, αφού αυτές οι τόσο ξαφνικές μεταβολές της θερμοκρασίας, είναι νούμερο ένα λόγος για κρυολογήματα και ασθένειες. Επομένως μεγάλη προσοχή τις επόμενες ημέρες και ξαναβάλτε τα βαριά σας ρούχα.


Tags Άρθρου:
ΑΛΛΑΖΕΙΚΑΙΡΟΣ

Σχετικά Άρθρα

Οι ρυτίδες στο μέτωπο ΔΕΝ δείχνουν μόνο την ηλικία σας!

Οι ρυτίδες στο μέτωπο φανερώνουν τα χρόνια που περνάνε, αλλά, για τους γιατρούς που ξέρουν να τις… διαβάζουν, αποκαλύπτουν τους

Τι μπορεί να συμβεί στο σώμα σου αν τρως καθημερινά γιαούρτι; (video)

Το γιαούρτι είναι ένα σημαντικό γαλακτοκομικό προϊόν της χώρας μας. Εύπεπτη, ελαφριά και θρεπτική τροφή, ιδανική για όλες τις ηλικίες.

Ρόδι: Τα μεγάλα οφέλη του στην υγεία!

Το ρόδι είναι ένα φρούτο με πλούσια ιστορία. Υπάρχουν αναφορές του στην ελληνική μυθολογία, τους αιγυπτιακούς τάφους, ακόμα και στην

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial