Ξεκαρδιστικό: Άντρες δοκιμάζουν την… πραγματικότητα του τακουνιού

Ξεκαρδιστικό: Άντρες δοκιμάζουν την… πραγματικότητα του τακουνιού

To Stylist Magazine αποφάσισε να αποδείξει με ένα απλό πείραμα, πως η επιβολή των τακουνιών σε χώρους εργασίας (κάτι που γίνεται όχι μόνο στη Βρετανία όπου γυρίστηκε το βίντεο, αλλά και στη χώρα μας), είναι κάτι το σχεδόν εγκληματικό,και σίγουρα μεμπτό ηθικά.

Όπως επεξηγεί το βίντεο, μερικοί άντρες του περιοδικού αποφάσισαν να δοκιμάσουν τα τακούνια για μία ημέρα. Στο βίντεο φαίνονται να ανεβοκατεβαίνουν σκάλες, να περπατούν σε δρόμους και πάρκα, να βιάζονται να προλάβουν το λεωφορείο, να προσπαθούν να σταθούν όρθιοι…

Προφανώς, οι άντρες δεν τα κατάφεραν, και με αυτό τον τρόπο απέδειξαν πως το τακούνι εκτός από μη πρακτικό, πολλές φορές είναι και επικίνδυνο και θα πρέπει να το φορά κανείς μόνο εάν θέλει, και όχι να του ή της επιβάλλεται.

Το κίνημα κατά της επιβολής τέτοιων παπουτσιών στη δουλειά αρχίζει και παίρνει φόρα παγκοσμίως, μετά από την πρόσφατη δημοσίευση φωτογραφιών σερβιτόρας εστιατορίου, της οποίας τα πόδια είχαν πληγωθεί από τα σφιχτά, “κυριλέ” τακούνια που έπρεπε να φοράει.

Κατηγορία

Σχετικά Άρθρα

Έρευνα αποκαλύπτει: Τι ηλικίας άνδρες προτιμούν οι γυναίκες!

 Η  τάση όλο και εξαπλώνεται. 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share

Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά!

Ο “έρωτας χρόνια δεν κοιτά” λέει η γνωστή λαϊκή ρήση! Πιθανόν να έχεις ήδη ακούσει τον κανόνα για τη διαφορά

Έρευνα: Σε αυτή την ηλικία οι γυναίκες κάνουν το καλύτερο σεξ

Πολλοί εκτιμούν ότι όσο κανείς είναι νέος, έχει πιο υγιή και έντονη σεξουαλική ζωή, ωστόσο μία νέα βρετανική έρευνα, ανατρέπει

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial