Ξεβλάχεψε την Ελλάδα και ξεπούλησε τη βίλα ο Πέτρος (photo)

Ξεβλάχεψε την Ελλάδα και ξεπούλησε τη βίλα ο Πέτρος (photo)

Στο «μάτι» της επικαιρότητας βρέθηκε για ακόμα μια φορά ο γνωστός πρώην εκδότης Πέτρος Κωστόπουλος, καθώς πουλήθηκε η πολυτελής βίλα του έναντι των τεσσάρων εκατομμυρίων εφτακοσίων χιλιάδων ευρώ. Όπως έχει δηλώσει ο ίδιος αντιμετωπίζει μεγάλα και σημαντικά οικονομικά προβλήματα.

Όταν μάλιστα, είχε ξαναπασχολησεί πριν από λίγο καιρό την επικαιρότητα, τότε που με έπαρση είπε «ξεβλάχεψα την Ελλάδα» είχε παράλληλα αναφέρει ότι το μεγαλύτερο λάθος του ήταν ότι έδωσε όλα του τα λεφτά και άκουσε και «μπινελίκια από πάνω».

Φυσικά τότε πήρε φωτιά το twitter και όχι μόνο καθώς δέχθηκε σκληρή κρητική για το «ξεβλάχεψε», καθώς τα περιοδικά του δεν μπορούν να χαρακτηριστούν ως μεγάλη πολιτιστική προσφορά στην Ελληνική κοινωνία.

Για την ιστορία πάντως τη βίλα του Πέτρου Κωστόπουλου την αγόρασε ο  Ευάγγελος Παπευαγγέλου, αντπρόεδρος της Jumbo και στενότατος συνεργάτης του Απόστολου Βακάκη.Σχετικά Άρθρα

ΣΠΑΝΙΟ ΒΙΝΤΕΟ: Το Πάσχα της Αλίκης Βουγιουκλάκη στον Θεολόγο (ΒΙΝΤΕΟ)

Πέρασαν σχεδόν 20 χρόνια από τότε που η μοναδική Αλίκη Βουγιουκλάκη «έφυγε», ωστόσο ακόμα, είναι σαν να βρίσκεται εδώ, αφού

Oscars 2017: Κάποιος γκαντέμιασε την Meryl Streep… και πήγε να φάει τούμπα! (video)

Κάποιος την γκαντέμιασε, και ίσως αυτός ο κάποιος είναι ο Καρλ Λάγκερφελντ.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial