Υγιεινά αλμυρά donuts!

Υγιεινά αλμυρά donuts!

Υλικά:

160 γραμμάρια πατάτες

170 γραμμάρια αλεύρι

1/2 κουταλάκι του γλυκού μαγιά

1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι

Κρόκο από ένα αυγό

Για τη γέμιση:

1 κολοκυθάκι

3 με 4 φέτες κίτρινο τυρί

2-3 φέτες ζαμπόν

Εκτέλεση:

Βράζουμε τις πατάτες και όταν είναι έτοιμες τις ξεφλουδίζουμε και τις λιώνουμε σε ένα μίξερ. Στη συνέχεια τρίβουμε το κολοκυθάκια με ένα τρίφτη στις μεγάλες τρύπες. Σε ένα μπολ ρίχνουμε το αλεύρι, τη μαγιά, τον πουρέ πατάτας, το αλάτι και το κρόκο αυγού, ζυμώνουμε τη ζύμη μέχρι να γίνει μαλακή.

Όταν είναι έτοιμη η ζύμη την ανοίγουμε με ένα πλάστη και τη κόβουμε σε ορθογώνια κομμάτια. Γεμίζουμε το κάθε κομμάτι με τα κολοκυθάκια, το τυρί και το ζαμπόν και τα κλείνουμε καλά. Τοποθετούμε τα κομμάτια σε ένα ταψί και ψήνουμε για περίπου 15 λεπτά στους 180 ° σε προθερμασμένο φούρνο.

Καλή επιτυχία!



Σχετικά Άρθρα

Τηγανίτες με μέλι και κανέλα για πρωινό

Ένα εύκολο και γρήγορο γλυκό, ιδανικό για πρωινό… 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share

Κρέπες με τυρί και ζαμπόν!

Υλικά: Για τις κρέπες 1 ½ κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις ¼ κουταλάκι αλάτι 1 κουταλάκι ζάχαρη 2 αυγά

Σαλάτα με φράουλες!

Υλικά: 200 γρ. σπανάκι baby 1 μέτριο μαρούλι φριζέ κομμένο σε κομμάτια 250 γρ. φράουλες 2 κ.σ. βασιλικό ψιλοκομμένο 1

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial