Υγιεινά αλμυρά donuts!

Υγιεινά αλμυρά donuts!

Υλικά:

160 γραμμάρια πατάτες

170 γραμμάρια αλεύρι

1/2 κουταλάκι του γλυκού μαγιά

1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι

Κρόκο από ένα αυγό

Για τη γέμιση:

1 κολοκυθάκι

3 με 4 φέτες κίτρινο τυρί

2-3 φέτες ζαμπόν

Εκτέλεση:

Βράζουμε τις πατάτες και όταν είναι έτοιμες τις ξεφλουδίζουμε και τις λιώνουμε σε ένα μίξερ. Στη συνέχεια τρίβουμε το κολοκυθάκια με ένα τρίφτη στις μεγάλες τρύπες. Σε ένα μπολ ρίχνουμε το αλεύρι, τη μαγιά, τον πουρέ πατάτας, το αλάτι και το κρόκο αυγού, ζυμώνουμε τη ζύμη μέχρι να γίνει μαλακή.

Όταν είναι έτοιμη η ζύμη την ανοίγουμε με ένα πλάστη και τη κόβουμε σε ορθογώνια κομμάτια. Γεμίζουμε το κάθε κομμάτι με τα κολοκυθάκια, το τυρί και το ζαμπόν και τα κλείνουμε καλά. Τοποθετούμε τα κομμάτια σε ένα ταψί και ψήνουμε για περίπου 15 λεπτά στους 180 ° σε προθερμασμένο φούρνο.

Καλή επιτυχία!



Σχετικά Άρθρα

Καραμελωμένες πατάτες φούρνου με μουστάδρα και μέλι που λιώνουν στο στόμα

Μερικές φορές είναι δύσκολο να ψήσουμε συνοδευτικές πατάτες μαζί με το κρέας που βάζουμε στο φούρνο, άλλοτε γιατί η μαγειρική διαδικασία

Θες να φας γλυκό και δεν ξέρεις τι; Φτιάξε λουκουμάδες με κανέλα!

Φτιάξτε τους λουκουμάδες κανέλας και ψήστε τους στο φούρνο! Υπέροχη μυρωδιά στο σπίτι και υπέροχη γεύση που ταιριάζει πολύ με

Μπράουνις λεμονιού με καρύδα!

Υλικά: 250 γραμ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 2 φλιτζάνια ζάχαρη άχνη 4 αυγά 1 1/2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial