Ζara x Jo Malone: Η συνεργασία που μας ενθουσίασε είναι πλέον γεγονός!

Ζara x Jo Malone: Η συνεργασία που μας ενθουσίασε είναι πλέον γεγονός!

Η Zara συνεργάζεται με την Jo Malone, για μια συλλεκτική συλλογή αρωμάτων.

Μια δημιουργική συνεργασία που μας ενθουσίασε και ανυπομονούσαμε γι΄αυτή είναι πλέον γεγονός. Η Zara ανακοίνωσε την παγκόσμια συνεργασία με την Jo Malone CBE, Founder of Jo Loves. Η συνεργασία του fashion brand με την εταιρία που είναι υπεύθυνη για μερικά από τα πιο αγαπημένα αρώματα του κόσμου είναι ένα huge γεγονός στο χώρο της μόδας και της ομορφιάς. Τόσο η εταιρία Zara όσο και η Jo Malone είναι γνωστές για την προσοχή τους στη λεπτομέρεια και τη δυναμική στο να παρουσιάζουν μοναδικές συλλογές.

«Η Jo Malone CBE είναι ευρέως γνωστή για την ικανότητας της να σε ταξιδεύει με το άρωμα της. Δουλεύοντας με την ομάδα της Zara και αντλώντας έμπνευση από τις συλλογές μόδας της εταιρείας δημιούργησε αυτά τα ειδικά αρώματα. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για αυτή την παγκόσμια συνεργασία και ανυπομονούμε να την μοιραστούμε με τους πελάτες μας», ήταν η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας του Zara.

«Είμαι ευτυχής που συμμετέχω σε αυτή την καταπληκτική περιπέτεια δημιουργικότητας και συνεργασίας με την Zara. Η πρώτη μας συλλογή σχεδιάστηκε από την παγκόσμια κληρονομιά και των δύο brands της Zara και της Jo Loves; χρησιμοποιώντας υλικά που αγάπησα για πολλά χρόνια. Κάθε άρωμα έχει δημιουργηθεί με προσωπικότητα και με μια φωνή για να πει την ιστορία του με μοναδικό τρόπο. Ελπίζω να απολαύσετε αυτή την πρώτη συλλογή-είναι γεμάτη φαντασία και καλαισθησία», δήλωσε η Jo Malone CBE, Founder της Jo Loves.

H συλλογή Zara Emotions Collection by Jo Malone CBE, θα αποτελείται από οκτώ αρώματα.

Vetiver Pamplemousse (Grapefruit / Mandarin / Vetiver)
Waterlily Tea Dress (Vert de Bergamot / Spearmint / Musk)
Amalfi Sunray (Bergamot / Mandarin / Orange flower)
Ebony Wood(Peppercorn / Clove / Ebony wood)
Tuberose Noir (Ylang ylang / Tuberose / Sandalwood)
Fleur D’Oranger(Orange flower / Neroli / Ylang ylang)
Fleur De Patchouli (Peony / Patchouli / Guaiac wood)
Bohemian Bluebells(Lavender / Sandalwood / Musk)Σχετικά Άρθρα

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ: «Όταν ήρθα στην Ελλάδα…»

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ήταν ο Γιώργος Θεοφάνους. Ο καλλιτέχνης αποκάλυψε άγνωστες για το κοινό πτυχές της ζωής του…

Ραγάδες: Απαλλαγείτε οριστικά με αυτές τις τέσσερις μεθόδους!

Έχετε εμφανίσει στο σώμα σας ραγάδες και θέλετε να τις απομακρύνετε οριστικά; Τότε το παρακάτω άρθρο θα σας φανεί ιδιαίτερα

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial