Ζιζέλ, η ζωή μου με έναν πελώριο σκύλο!

Ζιζέλ, η ζωή μου με έναν πελώριο σκύλο!

Αυτό το αυτοβιογραφικό διήγημα, θα σας αγγίξει βαθιά με την καταγραφή των συναισθημάτων, όπου τα μεγέθη είναι θέμα προσέγγισης και οπτικής και το δίδαγμα που αφήνει, γλυκαίνει την καρδιά που βιώνει τον πιο βαθύ πόνο, αυτόν της απώλειας.

Η επική περιπέτεια ενός μαστίφ εβδομήντα κιλών και μιας εικοσάχρονης που μεγαλώνει μαζί του.

Τελειώνοντας το κολέγιο, η Λόρεν Φερν Γουότ μετακομίζει στη Νέα Υόρκη παίρνοντας μαζί της και τη Ζιζέλ, το πελώριο μαστίφ των εβδομήντα κιλών. Οι δυσκολίες είναι αρκετές, αλλά η Λόρεν καταφέρνει να βρει το κατάλληλο, δηλαδή ένα μικροσκοπικό διαμέρισμα στο κέντρο των εξελίξεων, την Τάιμς Σκουέαρ, και να αρχίσει την καινούρια της ζωή. Μπαίνοντας για τα καλά στην τρίτη δεκαετία της ζωής της, η Λόρεν έχει πάντα δίπλα της τη Ζιζέλ, στην πρώτη της δουλειά, στην ιδιαίτερη σχέση της με τη μητέρα της, στην πρόκληση της ενηλικίωσης σε μια μητρόπολη. Όταν όμως τα δεδομένα αλλάζουν ξαφνικά και η Λόρεν συνειδητοποιεί πως η καλύτερή της φίλη δεν θα είναι εκεί για πάντα, φτιάχνει μια λίστα επιθυμιών για να αξιοποιήσουν όσο το δυνατόν καλύτερα τον χρόνο που τους απομένει.

Ζιζέλ, η ζωή μου με έναν πελώριο σκύλο, ή αλλιώς μια βαθιά και ειλικρινής κατάθεση για τη δύναμη της αγάπης χωρίς όρους και την πολύτιμη αξία της κάθε στιγμής.

Η Lauren Fern Watt γεννήθηκε το 1989 στο Ντάλας του Τέξας και μεγάλωσε στα προάστια του Νάσβιλ, στο Τενεσί. Η συγγραφή, η δημοσιογραφία και τα σκυλιά είναι οι τρεις αγαπημένες της ασχολίες. Το πρώτο της βιβλίο, “Ζιζέλ, η ζωή μου με έναν πελώριο σκύλο”, έχει μεταφραστεί σε δεκαπέντε γλώσσες και σύντομα θα μεταφερθεί στον κινηματογράφο.Σχετικά Άρθρα

Οι 10 πιο σπάνιες φυλές σκύλων στον κόσμο…! (photos)

Ποια είναι η πιο σπάνια φυλή σκύλων στον κόσμο; Δείτε: #1 Τσεχοσλοβάκικο Λυκόσκυλο (Czechoslovakian Vlcak) Είναι γνωστό ως Τσεχοσλοβάκικο λυκόσκυλο, είναι

Ποσο συχνά πρέπει να πλένουμε τα μπολάκια των κατοικιδίων μας;

Θα σου άρεσε να σου σερβίρουν το φαγητό σου σε ένα βρώμικο πιάτο; Σίγουρα όχι. Μήπως θα σέρβιρες εσύ το

Ο σκύλος που μεταμορφώθηκε σε… αυγό! (photos+video)

Ο σκύλος που η κομμώτρια του τον μετέτρεψε σε αυγό. Viral έχει γίνει ένα σκυλάκι από τη Σιγκαπούρη καθώς η

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial