ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά για την Δευτέρα 10 Απριλίου

ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά για την Δευτέρα 10 Απριλίου

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για σήμερα.

Αλεξάνδρα Καρτά Αλεξάνδρα Καρτά

ΚΡΙΟΣ

Βρίσκεστε ακόμη σε μία περίοδο δραστικών αλλαγών, τόσο στα συναισθηματικά σας, όσο και σε θέματα που έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά. Πολύ πιθανόν να υπάρξουν εντάσεις σε προσωπικό επίπεδο και να δείτε τις πολύ προσωπικές σας σχέσεις, να δημιουργούνται και να αναπτύσσονται πάνω σε νέες βάσεις μετά από διεκδικήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Μεγάλη προσπάθεια θα κάνετε ώστε να βάλετε μία σειρά στους επαγγελματικούς σας στόχους, που από ότι φένεται είναι πολλοί. Ο επαγγελματικός τομέας βρίσκεται σε μια περίοδο που θα πρέπει να προσέχετε ακόμη και τις πιο μικρές λεπτομέρειες λόγο ανατροπών που προκαλούν οι άλλοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η καλή προετοιμασία θα σας δώσει ένα προβάδισμα και θα σας χαρίσει αυτοπεποίθηση στην καθημερινότητα σας. Ένα προσωπικό σας θέμα αποκτά και πάλι την αξία που έχει για σας, μετά από μία περίοδο κατήφειας και απομάκρυνσης σήμερα θα δείτε κάποια αλλαγή …ακόμη και ψυχική.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η οικογένεια θα σας κουράσει αρκετά λόγο περίεργων συνθηκών που θα επικρατούν. Μία ασυνεννοησία θα είναι μόνιμα πάνω από την καθημερινή επαφή με τα παιδιά σας ή με κάποιους πολύ δικούς σας ανθρώπους. Θα αρχίσουν να σας απασχολούν οικονομικά θέματα που θα τακτοποιηθούν.

ΛΕΩΝ

Οι συναντήσεις που θα κάνετε με πρόσωπα από το περιβάλλον σας θα σας ξαφνιάσουν και θα σας γεμίσουν με αμηχανία. Βρίσκεστε σε μία περίοδο αρκετών αλλαγών. Σκεφτείτε τι θέλετε να κάνετε για το μέλλον και προχωρήστε βάση σχεδίου και όχι παρορμητικά με άσκοπες κινήσεις που δεν βγάζουν πουθενά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχετε πάρει πλέον το μήνυμα, που ότι φαίνεται πάντα δεν είναι όλη η αλήθεια. Βρείτε τρόπο να προχωρήσετε με δύναμη στα επόμενα πολύ σημαντικά σας βήματα που έχετε κατά νου αυτή την περίοδο. Να ξέρετε βέβαια ότι δεν πρόκειται να κερδίσετε κάτι, αν δεν έχετε κάνει τα απαιτούμενα ξεκαθαρίσματα που χρειάζονται.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο σας σήμερα σας ανανεώνει συναισθηματικά. Βρίσκεστε σε μία πολύ ιδιαίτερη περίοδο που σαν σκοπό έχει να σας δοκιμάσει σε αυτά που θεωρείτε δεδομένα. Μην χάσετε την πίστη σας και βρείτε τρόπο να περάσετε όλο αυτό μέσα από μία ενδοσκόπηση που θα αποδειχθεί πολύ χρήσιμη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολύ πιθανόν σήμερα να νιώσετε πολύ πιεσμένοι από υπερβολική δουλειά και υποχρεώσεις που τρέχουν. Μην αφήσετε τις συνθήκες να σας καταβάλλουν. Το επόμενο διάστημα θα πρέπει να δώσετε βαρύτητα σε πολλά θρέμματα που είχατε αφήσει να εξελίσσονται μόνα τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην αφήνετε τις καταστάσεις να σας ρίξουν ψυχικά, φροντίστε να είστε νηφάλιοι. Βρείτε χρόνο ώστε να κάνετε το καλλίτερο που μπορείτε για σας και τον άνθρωπό σας. Τα λόγια, τα παράπονα και η γκρίνια το μόνο που φέρνει είναι στεναχώρια και τίποτε άλλο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα θα έχετε πολλές σκέψεις και θα αναλύετε το κάθε τι. Βρίσκεστε σε μία πολύ ιδιαίτερη περίοδο που θα πρέπει να έχετε ωριμότητα στην κάθε σας κίνηση. Αν είστε σε σχέση, η περίοδος αυτή σας γεννά αναδρομές στο παρελθόν και σας βάζει στην διαδικασία να αναπολήσετε παλιές καταστάσεις που νοιώθετε ότι ο κύκλος δεν έχει κλείσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην διαπραγματεύεστε οτιδήποτε σήμερα αφορά την προσωπική σας ζωή. Η ψυχολογική σας κατάσταση δεν είναι στα καλύτερα της, και αυτό πολύ πιθανόν να σας έχει κάνει αρκετά μίζερους με τους άλλους. Φροντίστε να είστε πιο δίκαιοι με προσωπικά θέματα που χρειάζονται χρόνο για κάτι τέτοιο.

ΙΧΘΥΕΣ

Δεν έχετε περάσει και λίγα αυτές τις μέρες. Θα πρέπει όμως να εννοήσετε ότι όλα γίνονται για κάποιους λόγους που θα τους κατανοήσετε το επόμενο διάστημα. Η εμπλοκή του Κρόνου στα επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα, σας έχει προκαλέσει αρκετό εκνευρισμό και ίσως να μην μπορέσετε εύκολα να δώσετε την τελική μορφή σε κάτι που θέλετε παρά πολύ.Σχετικά Άρθρα

Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη και η Kerry Kennedy στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στο Σχιστό (ΦΩΤΟ)

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του Ιδρύματος «Robert F. Kennedy Human Rights» με το «Ίδρυμα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» για την εφαρμογή

Η αμήχανη εμφάνιση της Σκορδά στο Πρωινό! Η θλίψη και τα παγωμένα χαμόγελα (video)

Η έναρξη του Πρωινού μετά την είδηση βόμβα του χωρισμού. 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share

Το σέξι ατύχημα της Jennifer Lopez που αποκάλυψε το μυστικό της…

Τι κάνει στο στήθος της η Λατίνα σταρ; 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial