ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά για την Δευτέρα 15 Αυγούστου

ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά για την Δευτέρα 15 Αυγούστου

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για σήμερα 15 Αυγούστου 2016.

Αλεξάνδρα Καρτά Αλεξάνδρα Καρτά

ΚΡΙΟΣ

Την μέρα αυτήν θα σας απασχολήσουν τα προσωπικά θέματα και θα μπορέσετε να βάλετε σε μια σειρά θέματα που σας αναστατώνουν και αφορούν την πολύ προσωπική σας σχέση. Επαγγελματικά ζητήματα θα προχωρήσουν σε νέες βάσεις και θα μπορέσετε να λάμψετε κοινωνικά. Ξεκουραστείτε όσο περισσότερο γίνεται, οι επόμενες μέρες θα σας κουράσουν αρκετά.

ΤΑΥΡΟΣ

Πολλά οικογενειακά θέματα θα επιλυθούν μέχρι το βράδυ και θα μπορέσετε να φτιάξετε τις σχέσεις σας με ένα δικό σας πρόσωπο.Οικονομικά θέματα θα πρέπει να τα τακτοποιήσετε τις επόμενες δύο μέρες. Αν ο έρωτας που είχατε για κάποιο πρόσωπο δεν είχε ευοδωθεί έως τώρα, πολύ πιθανόν να υπάρξει μία πολύ θετική ανατροπή.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σκέφτεστε να κάνετε ένα μικρό ταξίδι που θα συνδυάσει τα επαγγελματικά σας αλλά και να βρεθείτε πιο κοντά με τον άνθρωπό σας . Η μέρα αυτή είναι κατάλληλη στο να επικοινωνήσετε και να ανταλλάξετε μηνύματα αγάπης και αποδοχής. Βέβαια σήμερα ίσως συμβεί το παράξενο, ότι με λίγη σχετικά προσπάθεια κερδίσετε κάποιο σημαντικό ποσόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν πολύ έντονα και θα βρεθείτε εκτεθειμένοι εάν δεν μεριμνήσετε για μια οικονομική οφειλή. Στα συναισθηματικά σας αγχώνεστε για την πορεία μιας σχέσης που ακόμα βρίσκεται στο ξεκίνημα της, ή που βρίσκεται μέσα στο μυαλό σας και δεν μπορεί να πάρει σάρκα και οστά.

ΛΕΩΝ

Η προσωπικότητα σας σήμερα λάμπει και αναζητάτε τη διασκέδαση και την αποδοχή από τους φίλους σας. Πολύ σύντομα θα κατακτήσετε ένα πρόσωπο που σας έχει αναστατώσει συναισθηματικά.  Προσέξτε πολύ την διατροφή σας, γιατί είστε αρκετά ανέμελοι και απρόσεκτοι το τελευταίο διάστημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάποια προσωπικά θέματα θα σας απασχολήσουν έντονα και πολύ πιθανόν να βρεθείτε μετέωροι σε ένα ανοικτό προσωπικό ζήτημα που θέλει οριστική κάθαρση.  Οι λύσεις δεν θα βρεθούν τώρα αλλά τις επόμενες μέρες. Επαγγελματικά θα έχετε μια ευνοϊκή πρόταση πολύ σύντομα.

ΖΥΓΟΣ

Το φιλικό σας περιβάλλον βρίσκεται πολύ κοντά σας και σας στηρίζει σε κάθε σας βήμα. Πολύ πιθανόν σήμερα να κάνετε μια συναισθηματική επιλογή που θα έχει πολύ μεγάλη επιτυχία . Επαγγελματικά βρίσκεστε σε μια αναμονή που με σωστούς χειρισμούς θα πετύχετε τα μέγιστα. Αλλαγές στην οικογένεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η επαγγελματική σας καταξίωση θα εξαρτηθεί πολύ από τις αποφάσεις που θα πάρετε τις επόμενες δύο μέρες . Μην εγκαταλείψετε τα όνειρα σας και προσπαθήστε ώστε να κερδίσετε αυτά για τα οποία έχετε προσπαθήσει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Ένα ταξιδάκι θα σας φέρει χαρά αλλά θα νιώσετε ότι κάτι δεν είναι όπως το είχατε στο μυαλό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μία επαγγελματική πρόταση θα σας γεμίσει ικανοποίηση και θα μπορέσετε να ανεβείτε σταδιακά σε ένα επαγγελματικό χώρο που σας ενδιαφέρει . Σήμερα βέβαια θα επικεντρωθείτε σε συναισθηματικά θέματα που σας έχουν κουράσει αρκετά με τις αλλαγές που υπάρχουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν και θα πρέπει να βάλετε σε μια σειρά μια οικονομική εκκρεμότητα.  Συναισθηματικά θα πρέπει να είσαστε πιο προσεχτικοί σε αυτά που κάνετε και σε αυτά που λέτε. Αλλαγή που θα σταθεροποιήσει μία σχέση, ή θα απομακρύνει τον σύντροφο από κοντά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ημέρα αυτή είναι πολύ σημαντική για να ξεκαθαρίσετε μια πολύ προσωπική σας σχέση . Αν για κάποιους λόγους έχετε αμφιβολία για το πρόσωπο που έχετε δίπλα σας να ξέρετε ότι τις επόμενες δυο ημέρες θα ξεκαθαρίσει το τοπίο στη σχέση αυτή. Θέλετε λίγο την απομόνωση σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Τα επαγγελματικά σας θα σας απασχολήσουν παρά πολύ έντονα. Το επόμενο διήμερο θα πρέπει να φέρετε εις πέρας μια πολύ σημαντική υπόθεση που αφορά την κοινωνική σας και επαγγελματική σας θέση . Προσέξτε τους ανθρώπους που σας υπόσχονται πολλά διότι οι προθέσεις τους δεν είναι αληθινές.Σχετικά Άρθρα

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (21/6)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας: ΚΡΙΟΣ Τη σημερινή Παρασκευή απαιτεί την προσοχή σου, για να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Προσπάθησε

Γιώργος Λιάγκας: “Έχω εκνευριστεί με τον Τσιμιτσέλη… το έχει παρατραβήξει” (ΒΙΝΤΕΟ)

Την ενόχλησή του εξέφρασε στον “αέρα” της εκπομπής του ο Γιώργος Λιάγκας για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη. 60 SHARES Share on

“Καίει” καρδιές! Η Demy είναι μια κούκλα και χωρίς ίχνος μακιγιάζ (photo)

Χωρίς μακιγιάζ και χωρίς ρετούς!  60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial