ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά για την Δευτέρα 6 Μαρτίου

ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά για την Δευτέρα 6 Μαρτίου

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για σήμερα!

Αλεξάνδρα Καρτά Αλεξάνδρα Καρτά

Αποτέλεσμα εικόνας για gif spring tumblr

ΚΡΙΟΣ

Καλό είναι σήμερα να προσέξετε τα επαγγελματικά σας θέματα και να μπορέσετε να προγραμματιστείτε για τις επόμενες μέρες. Το βράδυ μία ευχάριστη έξοδος με αγαπημένα πρόσωπα, που την έχετε πολύ ανάγκη.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσπαθήστε να βάλετε μια σειρά σε προσωπικά θέματα. Πολύ πιθανόν, να μην μπορέσετε σήμερα να τους έχετε όλους ευχαριστημένους. Προσοχή σε ατυχήματα που θα προέλθουν από απροσεξία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα θα νιώσετε ενέργεια και περισσότερη δημιουργία από χθες. Θα μπορέσετε να προγραμματίσετε τις εκκρεμότητες που σας έχουν ταλαιπωρήσει το τελευταίο διάστημα και θα βρείτε χρόνο να συναντήσετε αγαπημένα σας άτομα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οικονομικά θέματα θα σας προβληματίσουν έντονα. Δεν θα μπορέσετε με ευκολία να τακτοποιήσετε οικογενειακά προβλήματα που έχουν προκύψει τις τελευταίες μέρες και αυτό θα σας ρίξει την ψυχολογία περισσότερο.

ΛΕΩΝ

Η προσωπική σας ζωή θα έχει σήμερα κάποιο ενδιαφέρον. Μην πιέζετε καταστάσεις που δεν προχωράνε. Αφήστε λίγο τις καταστάσεις να εξελιχθούν μόνες τους χωρίς πίεση και πείσμα από εσάς, πρώτα από όλα χρειάζεστε εσωτερική ηρεμία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι στόχοι που έχετε βάλει θα αποδειχθούν σωτήριοι για εκείνο το αποτέλεσμα που θέλετε να ολοκληρώσετε. Η επαγγελματική σας δραστηριότητα θα φτάσει σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο σήμερα, με την βοήθεια κάποιου προσώπου.

ΖΥΓΟΣ

Μετά από μία δύσκολη μέρα με πολλές αλλαγές ιδίως στα οικογενειακά θέματα, από το απόγευμα και μετά θα ηρεμήσετε. Η προσωπική σας ζωή θα έχει κάποια στασιμότητα και ίσως πισωγύρισμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Βρείτε τρόπο να αλλάξετε κάποια θέματα που σας κουράζουν και αφορούν νομικές εκκρεμότητες. Ένα καινούριο επαγγελματικό διάβημα θα σας δώσει μεγάλη χαρά. Ένα ταξιδάκι θα σας ανανεώσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα θα πρέπει να είστε λίγο περισσότερο προσεκτικοί με ότι αποφασίσετε να κάνετε. Η προσωπική σας ζωή έχει μία πίεση, από καταστάσεις που προέρχονται από τρίτα άτομα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα υπάρχει αρκετή τύχη σε ένα θέμα που αφορά την προσωπική σας ζωή. Ακόμη και μία αποχώρηση ενός προσώπου, θα σας φέρει κάποια θετική διάθεση. Θα απαλλαγείτε από βάρη που δεν τα θέλετε άλλο στην ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μετά από μία δύσκολη ψυχολογία που είχατε τις δύο τελευταίες μέρες, σήμερα επιτέλους θα μπορέσετε να δείτε τα πράγματα με πιο αισιοδοξία. Αναζητήστε καινούριες ευκαιρίες.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα θα πάρετε κάποιες αποφάσεις που φοβόσασταν πιο πριν να τις σκεφτείτε. Αφήστε στην άκρη τις πολλές σκέψεις και δώστε ευκαιρία στην προσωπική σας ζωή να προχωρήσει και να ωριμάσει.Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial