ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά για την Παρασκευή 12 Μαΐου

ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά για την Παρασκευή 12 Μαΐου

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για σήμερα.

Αλεξάνδρα Καρτά Αλεξάνδρα Καρτά

Αποτέλεσμα εικόνας για spring pictures tumblr

ΚΡΙΟΣ

Θα μπορέσετε με ευκολία να τακτοποιήσετε θέματα επαγγελματικά που εκκρεμούν από την αρχή του μήνα. Βρείτε λοιπόν τον κατάλληλο τρόπο να προχωρήσετε αυτό για το οποίο είστε ικανοί να κάνετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι καταστάσεις που επικρατούν αυτό το διάστημα θα σας ωθήσουν στο να πάρετε κάποιες αποφάσεις που έχουν να κάνουν με την προσωπική σας ζωή. Αν βρίσκεστε σε κάποια σχέση πολύ πιθανόν να έχει ωριμάσει μέσα σας το ενδεχόμενο μιας νομιμοποίησης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα υπάρξουν εξελίξεις που θα σας φέρουν τύχη σε προσωπικό επίπεδο. Οι εξελίξεις αυτές θα προέλθουν και από την βοήθεια φιλικών σας προσώπων. Αν είστε σε μία περίοδο αναζήτησης εργασίας κάτι καλό θα παρουσιαστεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Υπάρχουν πολλά θέματα που σας κάνουν να βρίσκεστε σε αναμονή. Οικονομικά και συναισθηματικά ζητήματα σας έχουν δημιουργήσει μία ανασφάλεια. Βέβαια οι συνθήκες είναι καλές, μα θέλουν και θάρρος από σας.

ΛΕΩΝ

Πολύ πιθανόν να έχετε να ασχοληθείτε με πολλά θέματα συγχρόνως. Αν θέλετε πολύ να διεκδικήσετε κάποια χρήματα που σας έχουν στερήσει, αυτή είναι μια καλή περίοδος ώστε να βρείτε το δίκιο σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν για κάποιους λόγους υπήρξαν καθυστερήσεις τις προηγούμενες μέρες, ήρθε η στιγμή να ενεργοποιηθείτε και πάλι. Οι μέρες αυτές είναι επίσης κατάλληλες ώστε να ξεκινήσετε ένα νέο διάβημα πάνω στα επαγγελματικά σας

ΖΥΓΟΣ

Είστε πολύ απασχολημένοι αυτή την χρονική περίοδο, με υποθέσεις που έχουν να κάνουν με την υλική σας σταθερότητα. Για κάποιους λόγους θα πρέπει να βρείτε την χρυσή τομή σε καταστάσεις που σας πιέζουν που σίγουρα θα έχετε καλή έκβαση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ημέρα αυτή είναι πολύ σημαντική στο να συναντήσετε κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα και να αναθερμανθούν οι μεταξύ σας σχέσεις. Το ξεκαθάρισμα των ανασφαλειών σας θα γίνει η αιτία να βρείτε την προσωπική σας ηρεμία μέσα από ώριμες σκέψεις και διεκδικήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν και θα νιώσετε κάποια στιγμή ότι τα πράγματα που θεωρείτε δεδομένα έχουν αρχίσει και αλλάζουν λόγο συνθηκών, αυτό δεν σημαίνει ότι χάσατε την επαφή σας με τους ανθρώπους που σας δένουν πάρα πολλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην ανοιχτείτε με αγορές και συμφωνίες οικονομικές όπου θα σας φέρουν αργότερα σε δύσκολη θέση. Αν υπάρχουν εκκρεμότητες νομικές όπου το στοιχειό που τις χαρακτηρίζει είναι καθαρά μία υλική υπόθεση, αυτό θα πάρει θετική εξέλιξη

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ίσως να χρειαστεί να επανεξετάσετε ένα πολύ σοβαρό θέμα που αφορά μία σχέση σας. Αν δεν υπάρξουν λύσεις τώρα, πολύ σύντομα θα πρέπει να απομακρυνθείτε από το πρόσωπο που σας δημιουργεί άδικες στεναχώριες.

ΙΧΘΥΕΣ

Θέλετε να ζήσετε έντονα τις προκλήσεις που σας έχουν πλησιάσει. Μπορεί να αφεθείτε σε έναν κρυφό έρωτα που κοινωνικά δεν είναι αποδεκτός, ή να αφήσετε τις καταστάσεις να σας ορίζουν χωρίς να αντιδράσετε καθόλου. Το παρασκήνιο θα παίξει καθοριστικό ρόλο.Σχετικά Άρθρα

ΣΠΑΡΑΓΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΕΛΛΗΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ! Ξεψύχησε στα 35 του χρόνια

Η οικογένεια και οι φίλοι του θρηνούν τον νεαρό άνδρα.

Αντζελίνα Τζολί: Η ανάρτηση που “έριξε” το διαδίκτυο! (ΦΩΤΟ)

Κάθε της κίνηση προκαλεί ντελίριο. Πόσο μάλλον ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης! 

Σφοδρές εξελίξεις στο MEGA: Μηνύσεις από το υπουργείο εργασίας!

«Το Υπουργείο Εργασίας για μια ακόμα φορά καταγγέλλει ως απολύτως παρελκυστική την τακτική της εργοδοσίας του τηλεοπτικού σταθμού MEGA που συνεχίζει

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial