ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά για την Παρασκευή 3 Ιουνίου

ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά για την Παρασκευή 3 Ιουνίου

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για σήμερα 3 Ιουνίου 2016.

Αλεξάνδρα Καρτά Αλεξάνδρα Καρτά

ΚΡΙΟΣ

Πολύ πιθανόν να υπάρχει σήμερα μία πολύ όμορφη συνάντηση με δικό σας αγαπημένο άτομο που είχατε να δείτε παρά πολύ καιρό. Μία απρόσμενη γνωριμία ίσως γίνει η αιτία να πάρετε κάποιες αποφάσεις που θα αλλάξουν το πρόγραμμα που έχετε είδη δημιουργήσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Η συναισθηματική σας ζωή θα βρίσκεται σε πολλαπλές δυσκολίες. Κάποιο θέμα που έχει να κάνει με το φιλικό σας περιβάλλον θα είναι ανατρεπτικό στην επαγγελματική σας πορεία. Την μέρα αυτή μάλλον θα πρέπει να την χρησιμοποιήσετε για να ξεκουραστείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προσωπικά θέματα θα σας απασχολήσουν πολύ έντονα και το οικογενειακό περιβάλλον σήμερα δεν θα είναι τόσο προστατευτικό όσο θα έπρεπε. Η μέρα θα έχει κάποιες εντάσεις που θα σας κουράσουν αρκετά. Προβληματισμοί στα θέματα της υγείας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάποια θέματα με ανθρώπους που ανήκουν στο περίγυρό σας ή το συγγενικό περιβάλλον σας προβληματίζουν αρκετά λόγο κακής συμπεριφοράς. Μην απομακρυνθείτε από το αγαπημένο σας πρόσωπο χωρίς να έχετε ουσιαστικά προβλήματα.

ΛΕΩΝ

Μην ελπίζετε σε κάτι περισσότερο από ότι σας έχουν πει. Αυτό είναι και το μήνυμα της ημέρας. Θα πρέπει να αρκεστείτε σε λίγα κέρδη, υλικά αλλά και συναισθηματικά. Πολύ πιθανόν να αναβληθεί σήμερα κάτι που είχατε προγραμματίσει από καιρό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πολύ πιθανόν να βγείτε από ένα προσωπικό αδιέξοδο με αρκετή δυσκολία. Οι συνθήκες σήμερα δεν ευνοούν τα συναισθηματικά θέματα. Βέβαια θα πρέπει να περιφρουρήσετε όσο καλύτερα γίνεται και τα οικονομικά σας συμφέροντα.

ΖΥΓΟΣ

Θα βρεθείτε σε μια περίεργη κατάσταση με ανθρώπους που σας ενώνουν συναισθηματικοί δεσμοί. Βρείτε τρόπο να ξεφύγετε από την περίεργη αυτή περίοδο, χωρίς να απομακρυνθείτε από ανθρώπους που σας αγαπούν πραγματικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν είναι σήμερα από τις πιο εύκολες μέρες ώστε να μπορέσετε να κάνετε σημαντικά πράγματα. Οι επιδιώξεις σας μάλλον θα πέσουν στο κενό και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι και οι φίλοι σας σήμερα, θα ασχοληθούν με δικά τους θέματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχετε ταλαιπωρηθεί αρκετά με λάθος καταστάσεις, με αργοπορημένες ειδήσεις και ατυχή γεγονότα που σας απογοήτευσαν. Στο χέρι σας σήμερα είναι να κάνετε κάτι που θα νοιώσετε λίγο καλύτερα. Μία πρόσκληση μπορεί να μην είναι αυτό που θέλετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα προσωπικά σας περνούν μια περίοδο παύσης, που θα πρέπει να σκεφτείτε τι είναι αυτό που σας γεμίζει και σας ταιριάζει. Πολύ πιθανόν να μην είστε έτοιμοι για μια αλλαγή που θα σημαίνει διαφορετικό τρόπο ζωής και επαγγελματικό νέο προσανατολισμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα σας ίσως σήμερα να μην είναι συνεργάσιμοι με αποτέλεσμα να βρεθείτε στην δυσάρεστη θέση να εκνευριστείτε ακόμη και για μικρά πράγματα. Το βράδυ θα μπορέσετε να ηρεμίσετε και να βρεθείτε με αγαπημένα πρόσωπα.

ΙΧΘΥΕΣ

Πολύ πιθανόν σήμερα να θελήσετε να συναντήσετε κάποια δικά σας πρόσωπα, που οι καταστάσεις θα σας εμποδίσουν να το κάνετε. Τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν σήμερα πάρα πολύ και ίσως να πρέπει να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις.Σχετικά Άρθρα

Kate Middleton – Πρίγκιπας William: Δεν φαντάζεστε ποιον γνώρισαν! (photos)

Ξετρελάθηκαν! 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share

ΤΙΝΑΞΕ ΤΗΝ ΜΠΑΝΚΑ ΤΟΥ DEAL ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ! Πόσα χρήματα κέρδισε ο παίκτης

Το καλύτερο επεισόδιο του Deal. 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share

Η… ΠΡΟΣΤΥΧΗ ΟΦΘΑΛΜΑΤΗ! Τι πήγε λάθος στην φωτογραφία του ζευγαριού;

Χρειάζεται να κοιτάξετε δύο φορές αυτή τη φωτογραφία για να καταλάβετε τι ακριβώς συμβαίνει εδώ. 60 SHARES Share on Facebook

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial