ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά για την Παρασκευή 31 Μαρτίου

ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά για την Παρασκευή 31 Μαρτίου

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για σήμερα.

Αλεξάνδρα Καρτά Αλεξάνδρα Καρτά

Αποτέλεσμα εικόνας για gif quotes tumblr

ΚΡΙΟΣ

Θα προσπαθήσετε να δείτε με ένα τρόπο δικό σας κάποια θέματα που σας απασχολούν, όμως δεν θα είναι και ο πιο σωστός. Φροντίστε λίγο την υγεία σας, αλλά και την ψυχολογική σας κατάσταση. Απομακρυνθείτε από άτομα που σας δυσκολεύουν την ζωή και σας κάνουν να στεναχωριέστε.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα ίσως να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας. Κάποια απρόβλεπτα έξοδα θα βγουν από το πουθενά και πολύ πιθανόν να νιώσετε ότι δύσκολα θα καταφέρετε να τα ρυθμίσετε. Η αλήθεια είναι ότι με δυσκολία θα καταφέρετε να τα ρυθμίσετε όπως θα θέλατε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα θα πρέπει να δώσετε προτεραιότητα σε ένα οικογενειακό σας θέμα που θα αποδειχθεί και αρκετά δύσκολο. Με πολύ αγάπη όμως και κατανόηση θα μπορέσετε να δείτε τα θέματα σας πολύ πιο απλοποιημένα και να βρείτε τις καλύτερες λύσεις για εσάς και τους δικούς σας ανθρώπους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα η τελευταία μέρα του μήνα, θα σας απασχολήσουν ίσως αρκετά θέματα με πολύ ένταση, που αφορούν οικονομικά ξεκαθαρίσματα με άλλους. Ίσως ο χώρος της εργασίας σας, να σας κουράσει παραπάνω, λόγο κακής συνεννόησης με ανθρώπους που μοιράζεστε κάποιο δημιουργικό έργο.

ΛΕΩΝ

Αν και σήμερα είναι μία μέρα που θα δημιουργεί την αίσθηση της συναισθηματικής έλλειψης, στην πραγματικότητα είναι μία ιδιαίτερη μέρα ανασυγκρότησης και σκέψης για τις επόμενες μέρες που θα είναι αρκετά σημαντικές. Οι μικροχαρές θα υπάρχουν όλη την ημέρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ίσως να πρέπει να σκεφτείτε σήμερα για ένα προσωπικό σας θέμα. Ότι αφορά για την συναισθηματική σας ζωή θα πρέπει να αποφασίσετε, πολύ σύντομα για την [τύχη] της σχέσης σας. Βέβαια δεν είναι η κατάλληλη μέρα για μεγάλες αλλαγές, παρά μόνο για ήρεμες σκέψεις.

ΖΥΓΟΣ

Άλλα θα περιμένετε να γίνουν από το πρωί σε επαγγελματικά θέματα, αλλά δυστυχώς οι καταστάσεις θα εξελιχθούν με λίγο περίεργο τρόπο. Μην απογοητεύεστε διότι θα υπάρξει βοήθεια από δικούς σας ανθρώπους τις επόμενες μέρες. Το επόμενο διάστημα θα βρεθούν οι καταλληλότερες συνθήκες που θα σας βοηθήσουν αρκετά στο να τακτοποιηθούν συναισθηματικά θέματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάποια θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας, θα σας ταλαιπωρήσουν αρκετά και δυστυχώς οι λύσεις δεν θα δοθούν άμεσα. Μην περιμένετε σήμερα εξελίξεις σε βασικούς σας τομείς. Τα επαγγελματικά σας θα έχουν θετικότητα που θα σας βοηθήσει σημαντικά στο να δείξετε την αξία σας, στον εαυτό σας και τους άλλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με πολύ προσοχή θα πρέπει να κινηθείτε σήμερα σε βασικούς τομείς της ζωής σας. Μην ξεχνάτε βέβαια ότι πολύ σύντομα θα απαλλαγείτε από πολλά βάρη που σας ταλαιπωρούν. Κάποιες αλλαγές σε προσωπικό επίπεδο θα έχουν σχέση με τον επαγγελματικό σας χώρο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολύ πιθανόν να πρέπει να συζητήσετε σήμερα ένα σημαντικό θέμα που σας αφορά. Αφήστε λίγες μέρες ώστε να βρείτε πρώτα μέσα σας τις ισορροπίες που αποζητάτε και θα σας κάνουν να νοιώσετε καλά. Η προσωπική σας ζωή θέλει λίγο προσοχή τις επόμενες μέρες, ώστε να αποφύγετε λάθη. Μία επανασύνδεση είναι πολύ πιθανή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν αρκετά σήμερα. Δεν θα πρέπει να εμπλακείτε με υποθέσεις που αφορούν χρήματα άλλων ή κέρδη αμφιβόλου υπόστασης. Προσεκτικά αν κινηθείτε θα αποφύγετε κάθε κίνδυνο που θα σας ταλαιπωρούσε στην αντίθετη περίπτωση πάρα πολύ.

ΙΧΘΥΕΣ

Μία μέρα που θα σας γυρίσει σε κάποιες λίγο απαιτητικές μέρες πίσω. Θα πρέπει να δείτε με μεγάλη προσοχή ότι σας είχε προβληματίσει το τελευταίο διάστημα. Είναι κάτι που θα πρέπει να δώσετε την προσοχή σας, για να μην εξελιχθεί σε κάτι που αργότερα δεν θα μπορέσετε να το ελέγξετε. Προσοχή σε ένα συναισθηματικό θέμα.Σχετικά Άρθρα

Τα πιο ευχάριστα νέα της ημέρας! Ο γιος του Michael Bubble νικάει σιγά σιγά τον καρκίνο

Σήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καρκίνου και μια μέρα νωρίτερα κυκλοφόρησε αυτή η πανέμορφη είδηση.

Αυτοί θα είναι οι πρωταγωνιστές της νέας σειράς του Alpha

Είναι απολύτως βέβαιο πως η επόμενη τηλεοπτική περίοδος, θα είναι αρκετά πιο πλούσια ποσοτικά, από τις περασμένες.

ΝΕΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ JOLIE-PITT: Δεν τον αφήνει να βλέπει τα παιδιά του…

Η Angelina Jolie δεν τον θέλει με τίποτα κοντά στα παιδιά της, ενώ ο ηθοποιός θα κάνει τα πάντα για

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial