ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά για την Παρασκευή 7 Απριλίου

ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά για την Παρασκευή 7 Απριλίου

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για σήμερα.

Αλεξάνδρα Καρτά Αλεξάνδρα Καρτά

Αποτέλεσμα εικόνας για april gif tumblr

ΚΡΙΟΣ

Θα πρέπει να αναβάλετε για αργότερα φιλόδοξα σχέδια σας . Η περίοδος αυτή δεν αντέχει καινοτομίες και νεωτερισμούς . Στην προσωπική σας ζωή θα υπάρξει κάτι που αφορά το παρελθόν.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ατμόσφαιρα στα ερωτικά εξακολουθεί να είναι περίεργη , αλλά σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να ανακάμψετε με τον έτερον σας ήμισυ. Επαγγελματικά βρίσκεστε σε μια δημιουργική περίοδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οικογενειακά θέματα είναι αυτά που θα σας απασχολήσουν έντονα σήμερα . Θα έχετε κάποια αυξημένα έξοδα και θα πρέπει να προσέξετε τις επόμενες μέρες τον οικονομικό τομέα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ήδη έχετε αρχίσει να σκέφτεστε μια μικρή μετακίνηση σας που θεωρείτε ότι θα σας απαλλάξει από κάποιους προβληματισμούς . Τα λόγια κάποιων θα σας ανοίξουν τα μάτια και θα δείτε κάποια πράγματα που φοβόσασταν να τα αντιμετωπίσετε.

ΛΕΩΝ

Οικονομικά θέματα σήμερα θα σας απασχολήσουν έντονα . Κάποιοι συνεργάτες θα σας βγάλουν από δύσκολες καταστάσεις. Στην προσωπική σας ζωή θα βρεθείτε ανάμεσα σε παλιές και νέες καταστάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο σας ανανεώνει την προσωπική σας ζωή και σκέφτεστε κάποια πράγματα μελλοντικά. Μην ασχολείστε με τα λόγια κάποιων που θέλουν να σας αναστατώνουν σε προσωπικό επίπεδο.

ΖΥΓΟΣ

Ψυχολογικές καταστάσεις θα έχετε να αντιμετωπίσετε σήμερα . Πολλές σκέψεις περνάνε από το μυαλό σας και βρίσκεστε σε ένα κυκεώνα εξωτερικών επιρροών που δεν σας ευνοούν να πάρετε τις σωστές αποφάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Διώξτε από πάνω σας την θλίψη και την μιζέρια , για να μπορείτε να αναπνεύσετε ξανά ελεύθερα . Φιλικά πρόσωπα θα σας συμπαρασταθούν σε μια αμφίβολη συναισθηματική κατάσταση στην οποία βρίσκεστε. Προσοχή σε μια επαγγελματική πρόταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σκέφτεστε για πόσο καιρό θα διαρκέσει η δύσκολη κατάσταση , την οποία τώρα βιώνετε. Πίσω από το θλιμμένο σας πρόσωπο θα κρύβεται μια ενδιαφέρουσα ερωτική πρόταση που θα εξελιχθεί σε φλογερό πάθος στο επόμενο διάστημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην κάνετε αναβολές σε συζητήσεις και καθυστερήσεις στις αποφάσεις σας διότι αυτό θα είναι εις βάρος σας. Το επόμενο διάστημα θα δείτε ότι αυτά που φοβόσασταν θα σας ακολουθήσουν και για αυτό οφείλετε να δράσετε γρήγορα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν σήμερα , αλλά θα έχετε σταθερά βήματα για μια νέα εργασία ή συνεργασία που θα προκύψει . Η προσωπική σας ζωή θα έχει κάποιες δυσκολίες και κάποια πισωγυρίσματα που θα σας αναστατώσουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Η προσωπική σας ζωή σας απασχολεί έντονα , θα χρειαστείτε κουράγιο και υπομονή , για να φτάσετε στο ποθητό αποτέλεσμα . Κάντε κάποιες θυσίες για την καριέρα σας , γιατί αυτή την περίοδο είναι απαραίτητες.

 Σχετικά Άρθρα

«Βόμβα» Μαρινάκη: Έτοιμος για δικό του κανάλι – Καταθέτει φάκελο για μια από τις 4 τηλεοπτικές άδειες

Έτοιμος να διεκδικήσει τη μία από τις 4 τηλεοπτικές άδειες εθνικής εμβέλειας εμφανίζεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης και να αποκτήσει το δικό

Η αντίδραση της Miranda Kerr στις γυμνές φωτογραφίες του Orlando Bloom (photos)

Ήταν καιρός να πει την γνώμη της η πρώην σύζυγός του ηθοποιού.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial