ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά για την Πέμπτη 14 Ιουλίου

ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά για την Πέμπτη 14 Ιουλίου

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για σήμερα 14 Ιουλίου 2016.

Αλεξάνδρα Καρτά Αλεξάνδρα Καρτά

ΚΡΙΟΣ

Θέματα οικονομικά θα προκύψουν σήμερα. Το θέμα είναι ότι θα βρεθούν άμεσα οι καλύτερες λύσεις και ίσως μία βοήθεια από το πουθενά που δεν περιμένατε. Οι άνθρωποι που θα σας συμβουλέψουν σήμερα για ένα προσωπικό σας θέμα, θα έχουν απόλυτο δίκιο.

ΤΑΥΡΟΣ

Εκμεταλλευτείτε σήμερα την εύνοια της τύχης, που θα σας φέρει συναισθηματική και υλική πληρότητα. Κάποιο προσωπικό θέμα που σας είχε προβληματίσει, θα κλείσει με τον καλύτερο τρόπο. Θα ηγηθείτε σε κάποιες καταστάσεις με απόλυτη επιτυχία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάποια επαγγελματικά θέματα θα σας απορροφήσουν όλη την ενέργεια σε βάρος της οικογένειας. Βέβαια το αποτέλεσμα σε όλη την προσπάθεια θα είναι πάρα πολύ ευνοϊκό. Έντονος ενθουσιασμός για κάποιο καινούριο δημιουργικό σας σχέδιο, με επιτυχία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έντονη κοινωνικότητα θα έχετε σήμερα, ενώ θα προγραμματίσετε κάποιο ταξίδι που θα σας δώσει ενέργεια και συναισθηματική κάλυψη. Σήμερα θα παρουσιαστούν νέες ευκαιρίες που καλό είναι να τις εκμεταλλευτείτε. Κάποια νέα δραστηριότητα μαζί με άλλα άτομα.

ΛΕΩΝ

Μία αρκετά θετική μέρα για σας. Τα θέματα που θα σας απορροφήσουν περισσότερο ενέργεια είναι αυτά που αφορούν την οικονομική και επαγγελματική σας σταθερότητα. Σε αυτούς τους τομείς λοιπόν θα μπορέσετε να αναπτυχθείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με πολύ επιτυχία σήμερα θα προγραμματίσετε κάτι που αφορά την κοινωνική σας καταξίωση. Μία παρουσία ενός δημιουργικού σας σχεδίου, ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο, ένα ταξίδι θα σας δώσει την ώθηση που ζητάτε. Μην αναλωθείτε μόνο στις λεπτομέρειες.

ΖΥΓΟΣ

Το ενδιαφέρον σας θα είναι πάνω στον εργασιακό τομέα και πολύ πιθανόν να υπάρξουν κάποιες θετικές εξελίξεις πάνω σε αυτόν. Βέβαια θα πρέπει να προσέξετε μην παρεξηγείτε με άτομα από το περιβάλλον σας για κάποια προσωπική σας σχέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Συναισθηματικά θέματα θα σας απασχολήσουν το μεγαλύτερο μέρος αυτής της μέρας. Πολύ πιθανόν να συναντήσετε κάποιο άτομο που σημαίνει πάρα πολλά για σας. Οι αδέσμευτοι θα έχουν μια νέα πολλά υποσχόμενη γνωριμία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε πολύ οργανωτικοί σήμερα και θα επιδοθείτε με πάθος σε θέματα εργασιακά. Θα σας δοθούν ευκαιρίες να κάνετε νέα διαβήματα στον επαγγελματικό σας χώρο. Μην προσκολλάστε σε λάθη του παρελθόντος και προχωρήστε σε νέες ιδέες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ευχάριστα γεγονότα θα έχετε και θα αφορούν το φιλικό σας περιβάλλον. Πολύ πιθανόν να δημιουργήσετε κάτι καινούριο στην προσωπική σας ζωή. Ίσως να θελήσετε να αναζωπυρώσετε την σχέση σας μετά από μία περίοδο μιζέριας. Ότι και να φέρει το σύμπαν σήμερα είναι θετικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η οικογενειακή σας ζωή βρίσκεται σε μία πολύ θετική περίοδο. Σήμερα μπορεί να χαρείτε με κάποια νέα που θα έρθουν από μακριά και θα σας γεμίσουν με πολύ χαρά. Θα απολαύσετε συναντήσεις με πολλούς καλούς φίλους και το βράδυ σας θα είναι πηγή χαράς.

ΙΧΘΥΕΣ

Υπάρχει ακόμη ένα περίεργο κλήμα με τις σχέσεις σας. Ο εκνευρισμός είναι διάχυτος και πολύ πιθανόν να πρέπει να δώσετε τόπο στην οργή σε ανθρώπους που σας ταλαιπωρούν ψυχικά. Το βράδυ θα έχετε μία ευχάριστη συνάντηση με άνθρωπο που θα σας δώσει λύσεις σε προβληματισμούς σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά για τον μήνα ΙούλιοΣχετικά Άρθρα

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (27/6)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας: ΚΡΙΟΣ Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, θα νιώσεις κάποια απογοήτευση για τα θέματα που δεν έχεις τελειώσει

Φαίη Σκορδά: Η γυμνή αλήθεια… αρετουσάριστη! (ΦΩΤΟ)

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας πήραν μερικές μέρες άδεια και πέρασαν το Πάσχα τους στην Τήνο. 60 SHARES

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial