ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά για την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου

ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά για την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για σήμερα 15 Σεπτεμβρίου 2016.

Αλεξάνδρα Καρτά Αλεξάνδρα Καρτά

life life quotes let it be picture quotes follow that dream

ΚΡΙΟΣ

Την μέρα αυτήν θα σας απασχολήσουν τα προσωπικά θέματα και θα μπορέσετε να βάλετε σε μια σειρά θέματα που αφορούν την σχέση σας, με τον σύντροφο σας. Επαγγελματικά ζητήματα θα προχωρήσουν σε νέες βάσεις και θα μπορέσετε να λάμψετε κοινωνικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Πολλά οικογενειακά θέματα θα επιλυθούν μέχρι το βράδυ και θα μπορέσετε να φτιάξετε την σχέση σας με ένα δικό σας αγαπημένο πρόσωπο.Οικονομικά θέματα θα πρέπει να τα τακτοποιήσετε τις επόμενες δύο μέρες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σκέφτεστε να κάνετε ένα μικρό ταξίδι που θα συνδυάσει τα επαγγελματικά σας αλλά και να βρεθείτε πιο κοντά με τον άνθρωπό σας . Η μέρα αυτή είναι κατάλληλη στο να επικοινωνήσετε και να ανταλλάξετε μηνύματα αγάπης και αποδοχής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν πολύ έντονα και θα βρεθείτε εκτεθειμένοι εάν δεν μεριμνήσετε για μια οικονομική οφειλή . Στα συναισθηματικά σας αγχώνεστε για την πορεία μιας σχέσης που ακόμα βρίσκεται στο ξεκίνημα της.

ΛΕΩΝ

Η προσωπικότητα σας σήμερα λάμπει και αναζητάτε τη διασκέδαση και την αποδοχή από τους φίλους σας. Πολύ σύντομα θα κατακτήσετε ένα πρόσωπο πολύ σημαντικό για την συναισθηματική σας ζωή . Προσέξτε πολύ την διατροφή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάποια προσωπικά θέματα θα σας απασχολήσουν έντονα και πολύ πιθανόν να βρεθείτε μετέωροι σε ένα ανοικτό προσωπικό θέμα . Οι λύσεις δεν θα βρεθούν τώρα αλλά τις επόμενες μέρες. Επαγγελματικά θα έχετε μια ευνοϊκή πρόταση .

ΖΥΓΟΣ

Το φιλικό σας περιβάλλον βρίσκεται πολύ κοντά σας και σας στηρίζει σε κάθε σας βήμα. Πολύ πιθανόν σήμερα να κάνετε μια συναισθηματική επιλογή που θα έχει πολύ μεγάλη επιτυχία . Επαγγελματικά βρίσκεστε σε μια αναμονή που με σωστούς χειρισμούς θα πετύχετε τα μέγιστα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η επαγγελματική σας καταξίωση θα εξαρτηθεί πολύ από τις αποφάσεις που θα πάρετε τις επόμενες δύο μέρες . Μην εγκαταλείψετε τα όνειρα σας και προσπαθείτε ώστε να κερδίσετε αυτά για τα οποία έχετε προσπαθήσει εδώ και πάρα πολύ καιρό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μία επαγγελματική πρόταση θα σας γεμίσει ικανοποίηση και θα μπορέσετε να ανεβείτε σταδιακά σε ένα επαγγελματικό χώρο που σας ενδιαφέρει . Οι σπουδαστές θα έχουν μια επιτυχία σε κάποια επιλογή που έχουν κάνει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν και θα πρέπει να βάλετε σε μια σειρά μια οικονομική εκκρεμότητα που αφορά οργανισμούς και το δημόσιο. Συναισθηματικά θα πρέπει να είσαστε πιο προσεχτικοί σε αυτά που κάνετε και σε αυτά που λέτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ημέρα αυτή είναι πολύ σημαντική για να ξεκαθαρίσετε μια πολύ προσωπική σας σχέση. Αν για κάποιους λόγους έχετε αμφιβολία για το πρόσωπο που έχετε δίπλα σας να ξέρετε ότι τις επόμενες δυο ημέρες θα ξεκαθαρίσει το τοπίο στη σχέση αυτή.

ΙΧΘΥΕΣ

Τα επαγγελματικά σας θα σας απασχολήσουν παρά πολύ έντονα. Το επόμενο διήμερο θα πρέπει να φέρετε εις πέρας μια πολύ σημαντική υπόθεση που αφορά την κοινωνική σας και επαγγελματική σας θέση . Προσέξτε τους ανθρώπους που σας υπόσχονται πολλά διότι οι προθέσεις τους δεν είναι αληθινές.Σχετικά Άρθρα

Survivor: Το μήνυμα του Τούρκου παραγωγού προς στους Έλληνες (photo)

Η ανάρτηση του Ατζούν στα social media. 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (9/2)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας: ΚΡΙΟΣ Ασχολήσου σήμερα με δικά σου άτομα που μπορεί να έχουν σοβαρό πρόβλημα. Δείξε τους

ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ: Οι δύσκολοι μήνες στη φυλακή και η σεξουαλική παρενόχληση

  Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέσα στη φυλακή μίλησε ο πασίγνωστος ηθοποιός 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial