ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά για την Πέμπτη 2 Ιουνίου

ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά για την Πέμπτη 2 Ιουνίου

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για σήμερα 2 Ιουνίου 2016.

Αλεξάνδρα Καρτά Αλεξάνδρα Καρτά

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα μπορέσετε να ασχοληθείτε με ένα προσωπικό σας θέμα και να βάλετε σε σειρά την συναισθηματική σας ζωή. Η επικοινωνία που θα έχετε με τον/την σύντροφο σας θα αποβεί πολύ γόνιμη και πολύ πιθανόν να απαλλαγεί από τις αμφιβολίες που είχατε για τη σχέση σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Επαγγελματικά θέματα θα αρχίσουν από σήμερα να σας απασχολούν παρά πολύ έντονα και πολύ πιθανόν να αναζητήσετε μια δεύτερη εργασία . Η επικοινωνία σας με τους άλλους θα αποβεί πολύ χρήσιμη και πολύ πιθανόν να σας βοηθήσει στο να ξεκαθαρίσετε κάποιο προσωπικό σας θέμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η προσωπική σας ζωή βρίσκεται σε μια αναστάτωση και θέλετε πολύ σύντομα να βρείτε τις λύσεις που θα σας απαλλάξουν από τα κακώς κείμενα που υπάρχουν. Όσοι ασχολείστε με την επικοινωνία και την διδασκαλία θα έχετε μια επιτυχία αρκετά μεγάλη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι οικογενειακές υποθέσεις βρίσκονται πάλι στην πρώτη σειρά των θεμάτων που θα σας απασχολήσουν αυτό το διήμερο. Ένα σοβαρό θέμα που αφορά δικό σας πρόσωπο θα είναι αυτό που θα ανατρέψει την ήρεμη πορεία των προηγουμένων ημερών.

ΛΕΩΝ

Πολύ πιθανόν να αποφασίσετε σήμερα ένα κοντινό ταξίδι που θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε κάποια θέματα που σας απασχολούσαν το τελευταίο διάστημα . Μια ψυχική πίεση θα συμβεί κατά την διάρκεια της ημέρας και χρειάζεται σωστή αντιμετώπιση ώστε να βγείτε από αυτό το πρόβλημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν σήμερα και θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε κάποιες εκκρεμότητες που υπάρχουν. Πολλοί από σας θα σκεφτείτε έναν τρόπο ώστε να μπορέσετε να βρείτε και δεύτερη πηγή εισοδήματος.

ΖΥΓΟΣ

Ένα προσωπικό σας θέμα χρειάζεται άμεσα την λύση σας. Η επικοινωνία θα βρίσκεται σε ένα καλό επίπεδο και κάποιες παρεξηγήσεις με αγαπημένα πρόσωπα σήμερα μπορείτε να τις διαχειριστείτε με τον καλύτερο τρόπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ψυχολογική σας διάθεση θα είναι πολύ πεσμένη και δεν θα μπορέσετε σήμερα να βρείτε διεξόδους για να νιώσετε κάπως καλύτερα. Κάποιες συζητήσεις που θα γίνουν παρασκηνιακά εν αγνοία σας ίσως να σας βλάψουν ανεπανόρθωτα. Μην εμπιστεύεστε σήμερα εύκολα τους άλλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το φιλικό περιβάλλον θα βρεθεί κοντά σας και θα περάσετε μια ξέγνοιαστη και ανάλαφρη μέρα . Προσπαθήστε να πάρετε τα όμορφα συναισθήματα από τους άλλους και να γεμίσετε δύναμη διότι πολύ σύντομα θα έχετε να αντιμετωπίσετε προβληματισμούς γύρω από ένα συναισθηματικό σας θέμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η επαγγελματική σας πορεία σας απασχολεί ιδιαιτέρα και βρίσκεστε σε μια πολύ δυνατή μέρα με αρκετές καλές επιλογές . Φροντίστε να καταλάβετε τις ευκαιρίες που θα υπάρξουν γιατί οι επόμενες μέρες θα σας παρουσιάσουν κάποιες ανατροπές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάποια μετακίνηση σας θα γίνει η αιτία να έρθετε πιο κοντά με άτομα που έχουν κοινούς στόχους με σας. Πολύ πιθανόν να αναλάβετε κάποιες παραπάνω ευθύνες σε θέματα οικογενειακά. Στα επαγγελματικά σας θα φέρετε εις πέρας μια αρκετά δύσκολη υπόθεση.

ΙΧΘΥΕΣ

Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν έντονα και θα προσπαθήσετε να βρεθείτε με ανθρώπους που γνωρίζουν την πορεία μιας οικονομικής σας υπόθεσης. Συναισθηματικά βρίσκεστε σε μια περίοδο αλλαγών και πολύ σύντομα θα βρεθούν ευκαιρίες που θα σας κάνουν να νιώσετε καλύτερα.Σχετικά Άρθρα

Ποιος πασίγνωστος Έλληνας απο παρουσιαστής έγινε..τσοπάνης;

Έβγαλε τα πρόβατα…προβατάδα!  60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (1/4)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας: ΚΡΙΟΣ Καλό Μήνα φίλε Κριέ! Σήμερα λάμπεις από οξυδέρκεια και ισχυρή επικοινωνιακή γοητεία, σε όλες

Teyana Taylor: Ποια είναι η χορεύτρια που “διέλυσε” το διαδίκτυο και έχει αναστατώσει τον ανδρικό πληθυσμό! (VIDEO)

Έδωσε ακόμη ένα χτύπημα στις φαντασιώσεις. 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial