ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά για την Πέμπτη 6 Απριλίου

ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά για την Πέμπτη 6 Απριλίου

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για σήμερα.

Αλεξάνδρα Καρτά Αλεξάνδρα Καρτά

Αποτέλεσμα εικόνας για april gif tumblr

ΚΡΙΟΣ

Αν έχετε ξεκάθαρες σκέψεις θα προχωρήσετε σε όποια κατεύθυνση σας υπαγορεύει το συμφέρον σας . Μια προσωπική υπόθεση θα έχει μια πολύ καλή έκβαση .

ΤΑΥΡΟΣ

Οικογενειακά θέματα θα έχουν μια ευνοϊκή εξέλιξη . Αν αυτό το διάστημα έχετε μια ανησυχία για ένα δικό σας άτομο , αυτό σαν γεγονός σήμερα θα σας απαλλάξει και θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα .

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα ίσως αποφασίσετε να κάνετε μια μετακίνηση , που θα σας ευνοήσει και στον επαγγελματικό τομέα. Η επικοινωνία με τους άλλους θα έχει θετική έκβαση .

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάντε τον απολογισμό σας και βάσει του αποτελέσματος αναζητήστε νέες ευκαιρίες. Δώστε βάση στα υπέρ και τα κατά μιας καινούργιας σχέσης και μην ενθουσιάζεστε ακόμα υπερβολικά.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στο ζώδιο σας θα σας δώσει πολλές ευκαιρίες να αναζωογονήσετε την προσωπική σας ζωή . Ίσως ένα ταξίδι να είναι ο λόγος να νιώσετε ότι βρίσκεστε στον σωστό δρόμο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι ψυχολογικές μεταπτώσεις θα πάρουν τέλος και έτσι πολύ σύντομα θα χαρείτε χωρίς προβλήματα τις προσωπικές επιλογές σας. Επαγγελματικά θα έχετε μια πολύ καλή εξέλιξη.

ΖΥΓΟΣ

Οι φιλίες σας θα παίξουν σημαντικό ρόλο σε μια απόφαση σας και πολύ σύντομα θα έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα . Η προσωπική σας ζωή ανανεώνεται και παίρνει μια νέα ευχάριστη τροπή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επαγγελματικά θέματα θα προκύψουν σήμερα που θα σας ανατρέψουν την καθημερινή ροή. Φροντίστε να πάρετε σωστές αποφάσεις , για να ωφεληθείτε εκατό τοις εκατό από κάποια επαγγελματική πρόταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσωπικά θέματα θα σας απασχολήσουν έντονα και ίσως βρεθείτε ανάμεσα σε δύο πρόσωπα , που θα διεκδικούν την καρδιά σας . Μην κάνετε λάθος κινήσεις , σκεφτείτε πριν αποφασίσετε .

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ξαφνική εξέλιξη σε επαγγελματικό και προσωπικό θέμα θα σας αναγκάσει να ξανασκεφτείτε κάποιες αποφάσεις που είχατε πάρει το τελευταίο διάστημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένα ταξίδι αναψυχής που προγραμματίζετε θα είναι εκείνο που θα σας ανανεώσει ψυχικά και σωματικά . Μια οικονομική αναστάτωση θα λήξει με τον καλύτερο τρόπο.

ΙΧΘΥΕΣ

Οικονομικά θέματα παίρνουν καλή τροπή με γεγονότα που θα συμβούν από εκεί που δεν το περιμένατε . Ένα προσωπικό θέμα από το βράδυ θα σας απασχολήσει περισσότερο και πιο έντονα.Σχετικά Άρθρα

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (8/1)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας: ΚΡΙΟΣ Σήμερα μην πιέζεσαι και μη φορτώνεσαι νέες ευθύνες, χωρίς να έχεις τακτοποιήσει προηγουμένως τις

Θέλετε καλύτερο σεξ; Διαβάστε τα 5 tips που πρέπει να κάνετε οπωσδήποτε!

Ακούτε να μαθαίνετε! 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share

Σάκης Τανιμανίδης: Το “αιχμηρό” σχόλιο για τις τηλεοπτικές άδειες! (photo)

Ο γνωστός παρουσιαστής, ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram με ιδιαίτερα καυστικά σχόλια! 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial