ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά για την Πέμπτη 9 Ιουνίου

ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά για την Πέμπτη 9 Ιουνίου

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για σήμερα 9 Ιουνίου 2016.

Αλεξάνδρα Καρτά Αλεξάνδρα Καρτά

ΚΡΙΟΣ

Μια μέρα που θα πρέπει να κάνετε πολλά περισσότερα από αυτά που θα προλαβαίνετε. Βρίσκεστε μέσα σε μια περίοδο έντονης αναζήτησης επαγγελματικών στόχων και πολύ πιθανόν σήμερα να υπερβείτε την εκτίμηση που έχετε για τις δυνατότητες σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη σήμερα στο Λιοντάρι, σας κάνει περισσότερο κοινωνικούς από ό,τι συνήθως. Θα θελήσετε να ολοκληρώσετε κάποιο δημιουργικό σας έργο, αλλά και να κάνετε πραγματικότητα μια προσωπική υπόθεση που είχε καθυστερήσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα ίσως να πρέπει να ξανασκεφτείτε με μεγαλύτερη υπομονή κάποια προσωπικά θέματα. Η μέρα αυτή δεν ευνοεί τις συζητήσεις και τις αποφάσεις για το οποιοδήποτε θέμα. Κρατείστε απόσταση από προβληματικές καταστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Βρίσκεστε σε μια γόνιμη περίοδο μετακινήσεων, που πολύ πιθανόν να σας αναζωογονούν και συναισθηματικά. Τα άτομα του περιβάλλοντος σας θα βρίσκονται πιο κοντά σε σας και στην συναισθηματική επιλογή που έχετε κάνει.

ΛΕΩΝ

Σήμερα είναι μια γόνιμη μέρα, που θα μπορέσετε να κάνετε πάρα πολύ σημαντικά πράγματα. Ίσως να φροντίσετε ένα επαγγελματικό σας θέμα, ώστε να πάρει τον δρόμο που επιδιώκετε. Οικονομικά θα πρέπει να μην είστε ριψοκίνδυνοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μία πρόταση για ένα ρομαντικό δείπνο ή μία όμορφη συνάντηση, θα είναι εκείνο που θα σας φτιάξει όλη την υπόλοιπη μέρα. Γιατί η Σελήνη στο Λιοντάρι θα αυξήσει σήμερα την εσωτερική σας δύναμη και θα σας φέρει πολύ κοντά με αγαπημένα πρόσωπα.

ΖΥΓΟΣ

Οικονομικά θέματα θα σας αναστατώσουν αρκετά σήμερα. Βέβαια μην θεωρήσετε ότι δεν θα επιλυθούν σε ένα κοντινό χρονικό διάστημα. Σήμερα όμως θα σας φανούν όλα βουνό και θα νιώσετε ότι δεν έχετε όσες δυνάμεις σας χρειάζονται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ψυχολογική σας κατάσταση αυτό το διάστημα δεν είναι η καλύτερη και πολύ πιθανόν να μην μπορέσετε να μοιραστείτε όπως θα έπρεπε την αποδοχή και την χαρά που σας δίνουν. Θέλετε τον χρόνο σας και ίσως τις επόμενες μέρες βάλετε σειρά στα θέματα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάποια λάθη από το παρελθόν έχετε αρχίσει να τα νοιώθετε πάλι να σας πλησιάζουν. Κρατήστε όσο μπορείτε την αυτοκυριαρχία σας και μην πράξετε σπασμωδικά σε κάτι που θέλει πολύ καλούς χειρισμούς. Οι σχέσεις σας, και ιδίως οι πολύ προσωπικές, θέλουν υπομονή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάποια θέματα με το οικογενειακό σας περιβάλλον θα επιλυθούν με τον καλύτερο τρόπο και ίσως μέσα από τις αμοιβαίες εξηγήσεις να δεθούν οι σχέσεις σας πολύ περισσότερο. Θα δυσκολευτείτε να ξεκινήσετε κάποια θέματα σήμερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα ζητήστε από τον εαυτό σας και τους άλλους λίγη ανεμελιά και διασκέδαση. Είναι το καλύτερο φάρμακο που θα μπορούσατε να δώσετε στον εαυτό σας για να ανέβει η ψυχολογία σας. Δεν υπάρχει λόγος να μάχεστε για κάτι που το αποτέλεσμα του θα είναι το ίδιο, είτε με προσπάθεια, είτε όχι.

ΙΧΘΥΕΣ

Βρίσκεστε σε μία περίοδο αναπροσαρμογής σε πολλούς τομείς. Ανανεώστε λοιπόν τις σκέψεις σας και μαζί την ψυχολογία σας κάνοντας κάτι όμορφο για τον εαυτό σας. Μια συνάντηση με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, μία έξοδο με φίλους, είναι πολύ πιθανόν ότι σας χρειάζεται.Σχετικά Άρθρα

Τα δάκρυα της Λαμπίρη στον αέρα: Η απόφαση να σταματήσει την τηλεόραση (video)

Τι συνέβη το πρωί στην εκπομπή Με το Καλημέρα; 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share Share

ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά για την Τρίτη 19 Ιουλίου

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για σήμερα 19 Ιουλίου 2016. 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share

Britney Spears: “Οι γιοι μου με βοήθησαν να ξεπεράσω την κατάθλιψη” (photos)

Η γνωστή τραγουδίστρια μιλάει για την στενή σχέση που έχει με τα δυο της παιδιά. 60 SHARES Share on Facebook

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial