ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά για την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου

ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά για την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για σήμερα!

Αλεξάνδρα Καρτά Αλεξάνδρα Καρτά

Αποτέλεσμα εικόνας για rain gif

ΚΡΙΟΣ

Μια συλλογική εργασία θα φέρει καλύτερα αποτελέσματα αυτή την περίοδο που νιώθετε αρκετά δυνατοί σε καινούργια ξεκινήματα. Είναι η κατάλληλη στιγμή για οικογενειακές επαφές και να χαλαρώσετε με τους δικούς σας ανθρώπους.

ΤΑΥΡΟΣ

Ξαφνικά και απροσδόκητα γεγονότα σας βγάζουν από την καθημερινή ροή που έχετε . Προσδιορίστε τα θέλω σας και προγραμματιστείτε ώστε να κερδίσετε καταστάσεις και ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μέσα από τις δημιουργικές σας τάσεις η καριέρα και τα επαγγελματικά σας θα εξελιχτούν . Οι επιθυμίες που έχετε στον συναισθηματικό σας τομέα θα είναι πολύ ισχυρές σήμερα και θα υπάρχει κατανόηση και στοργή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ικανότητα σας να επικεντρώνεστε σε πρακτικά θέματα είναι ότι καλύτερο μπορείτε να κάνετε αυτή την περίοδο. Μην ξεχνάτε όμως ότι έχετε αυξημένη ψυχική ευαισθησία που σας βοήθα βεβαία στην διαίσθηση σας.

ΛΕΩΝ

Μπορείτε να συζητήσετε τις σκέψεις σας και τα σχεδία σας με τους άλλους και να έχετε μια πολύ εποικοδομητική επικοινωνία. Προσέξτε βεβαία μην γίνεστε πιεστικοί άθελα σας στους ανθρώπους που αγαπάτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσεγγίστε άτομα τα όποια γνωρίζετε ότι μπορούν να ανοίξουν ευκολότερα τους δρόμους σας προς την επιτυχία . Ευνοούνται οι συζητήσεις στα επαγγελματικά και σε ότι στόχους έχετε .

ΖΥΓΟΣ

Να αντιμετωπίσετε κάθε δυσκολία με υπομονή και ξεκαθαρίστε ότι γνωρίζετε καλά . Είναι η ώρα να δείτε αντικειμενικά την προσωπική σας ζωή και τις σχέσεις σας γενικότερα. Βεβαία αυτά τα θέματα θέλουν τον χρόνο τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι σχέσεις σας είναι στο προσκήνιο . Θέλετε να καταφέρετε αρκετά πράγματα αλλά μην βιάζεστε και ολοκληρώστε πρώτα την σκέψη σας πριν δράσετε . Να είστε πιο διαλλακτικοί στις συζητήσεις σας ιδίως με τα άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος .

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα έχετε ευελιξία και ικανότητα να κινηθείτε έξυπνα και με γρήγορους ρυθμούς ώστε να καταλήξετε σε πρωτότυπα σχεδία. Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν και ίσως να αφορούν τρίτα άτομα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι προσπάθειες που κάνετε και τα σχεδία σας θα έχουν μια επιτυχή έκβαση αφού πρώτα δέσετε την σχέση σας . Μην απομακρύνετε πολύ δικά σας πρόσωπα που σας αγαπούν και σας χρειάζονται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορείτε να δραστηριοποιηθείτε σωστά και δυναμικά αλλά να μην επιτρέψετε τρίτους να σας βάζουν εμπόδια. Η μικρή αστάθεια των ημερών μην σας πτοήσει και προχωρήστε μπροστά στους στόχους σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Σημαντικές ευκαιρίες μέσα από συναντήσεις και συζητήσεις μπορεί εύκολα να προκύψουν σήμερα . Θα μάθετε κάτι σημαντικό μέσα από μια συνάντηση που θα κάνετε όπου θα σας βοηθήσει παρά πολύ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι ετήσιες προβλέψεις για το 2017 από την αστρολόγο μας Αλεξάνδρα ΚαρτάΣχετικά Άρθρα

Δείτε το ντουέτο της Aguilera με το ολόγραμμα της Houston που «κόπηκε» από την τηλεόραση

H παραγωγή του αμερικανικού «Τhe Voice» είχε ετοιμάσει μία μεγάλη έκπληξη για το φινάλε καθώς η Christina Aguilera θα τραγουδούσε

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΩΝΑΣΗ:Ποιο προσωπικό της αντικείμενο βγαίνει στο σφυρί! (photo)

Πρόκειται για ένα χρυσό βραχιόλι τέχνης, με διαμάντια και μπριγιάν από τη σπάνια συλλογή της κόρης τουΑριστοτέλη Ωνάση.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial