ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά για την Τετάρτη 13 Ιουλίου

ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά για την Τετάρτη 13 Ιουλίου

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για σήμερα 13 Ιουλίου 2016.

Αλεξάνδρα Καρτά Αλεξάνδρα Καρτά

ΚΡΙΟΣ      

Κάποια ανησυχία από το πρωί, χωρίς ιδιαίτερο λόγο σας έχει χαλάσει την διάθεση. Νοιώθετε ότι κάποια πράγματα που σας λένε δικοί σας άνθρωποι δεν είναι αλήθεια και χωρίς να το τεκμηριώνετε, μπαίνετε στην διαδικασία τις ανασφάλειας. Θέματα με ένα ακίνητο ή με κατασκευές μέσα σε αυτό θα σας αγχώσουν. Φροντίστε να χαλαρώσετε, κάνοντας κάτι που σας ευχαριστεί και μην τα αναλύετε όλα.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια ημέρα γεμάτη κίνηση, επικοινωνία και φιλικές συναναστροφές. Οι φίλοι σήμερα στηρίζουν τα σχέδια σας και βρίσκονται δίπλα σε κάθε επιλογή που κάνετε. Πολύ πιθανόν να προχωρήσετε κάποια εργασία που βρίσκεται εκτός της πόλης που διαμένετε. Η Σελήνη στο Σκορπιό σας κάνει τολμηρούς και πολύ πιθανόν να κερδίσετε σε συναισθηματικό επίπεδο. Οικονομικά θέματα σας δημιουργούν μια ανασφάλεια

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι προσωπικές σχέσεις σήμερα θα βρίσκονται στα ενδιαφέροντα της ημέρας. Χωρίς να συμβεί κάτι το ιδιαίτερα σημαντικό, θα σκέφτεστε πολύ πιθανόν την εξέλιξη κάποιων θεμάτων που αφορούν τον –την σύντροφό σας. Πολύ πιθανόν ένα οικογενειακό γεγονός να σας δώσει χαρά και να μπορέσετε με αυτό τον τρόπο να ολοκληρώσετε κάτι που για καιρό είχατε στο μυαλό σας. Επαγγελματικά προσοχή στις εντάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η επικοινωνία σας σήμερα βρίσκεται σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Γι’αυτό ότι θέλετε να συζητήσετε σήμερα με τον σύντροφό σας ή ένα δικό σας άνθρωπο να το επιδιώξετε. Η εξέλιξη θα είναι αυτή που επιθυμείτε.  Πολύ πιθανόν να αποφασίσετε κάποιο μικρό ταξίδι που θα σας επιφέρει κάποιο κέρδος, συναισθηματικό ή υλικό. Επαγγελματικά να περιμένετε οπωσδήποτε κάποια αλλαγή.

ΛΕΩΝ

Σήμερα θα συναντήσετε ανθρώπους που θα σας δώσουν δύναμη και ικανοποίηση. Μια προσωπική υπόθεση δεν εξελίσσεται όπως θα θέλατε. Μία απομάκρυνση θα σας επηρεάσει πολύ το επόμενο διάστημα. Επαγγελματικά βρίσκεστε σε μια ικανοποιητική περίοδο, αλλά σήμερα θα πρέπει να ρίξετε λίγο τους τόνους και να δείτε με πιο συμπάθεια τις δυνατότητες των άλλων και ως που μπορούν να φτάσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένας αέρας αισιοδοξίας αρχίζει να φαίνεται  στα θέματα που σας είχαν απογοητεύσει. Η μέρα αυτή θα σας χαρίσει ικανοποίηση από κάτι που το είχατε εδώ και πολύ καιρό διαγράψει από το μυαλό σας. Βέβαια θα πρέπει να περιφρουρήσετε όσο καλύτερα γίνεται το επαγγελματικό σας κύρος, από άτομα που θέλουν να σας βλάψουν επαγγελματικά και ηθικά.

ΖΥΓΟΣ

Θα μπορέσετε σήμερα να επανεξετάσετε ένα σημαντικό θέμα που σας απασχολεί το τελευταίο διάστημα. Μπορεί να μην γίνει άμεσα το ξεκαθάρισμα που επιθυμείτε, όμως θα μπορέσετε να κατανοήσετε τις επιθυμίες των άλλων και τις δικές σας. Μέσα από αυτή την διαδικασία, θα βρεθείτε πιο εύκολα στο ποθούμενο αποτέλεσμα. Επαγγελματικά υπάρχει μπροστά αρκετά φορτωμένο πρόγραμμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η προσωπική σας ζωή θέλει περισσότερο φροντίδα. Μάλλον για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν φροντίσατε κάποιο δικό σας άτομο, με αποτέλεσμα να αποξενωθείτε. Βέβαια τίποτα δεν θα χαθεί αν δεν το θελήσετε εσείς πραγματικά να γίνει. Σήμερα η Σελήνη στο ζώδιο σας, προστατεύει και φροντίζει τις προσωπικές σας επιλογές. Ένα ευχάριστο τηλέφωνο το βράδυ

ΤΟΞΟΤΗΣ      

Αν και την περίοδο αυτή η σωματική κούραση σας είναι πολύ μεγάλη, κάτι διαφαίνεται στον ορίζοντα που σας κάνει να νοιώθετε δύναμη ψυχική. Η συναισθηματική σας ζωή έχει πάρει πλέον μια άλλη τροπή, πολύ θετική που κάθε μέρα επιβεβαιώνεται από τον –την σύντροφο σας.  Βέβαια να φυλάγεστε από ανθρώπους που σας ζηλεύουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μία συνάντηση με αγαπημένα σας πρόσωπα θα σας κάνει να χαρείτε και να νοιώσετε ότι αυτό που πιστεύατε δεν ισχύει. Η ψυχολογική σας κατάσταση αυτό το διάστημα δεν είναι η καλύτερη. Θέλετε τον χρόνο σας και ίσως τις επόμενες μέρες βάλετε μια σειρά σε θέματα που σας πιέζουν. Προσοχή να δώσετε στην υγεία σας, η στην υγεία δικού σας ατόμου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα θα θελήσετε να βγείτε να διασκεδάσετε και να επικοινωνήσετε με πολύ κόσμο. Ίσως να πρέπει να δείτε περισσότερο και κάποια θέματα που βρίσκονται στον επαγγελματικό και κοινωνικό τομέα. Η αποδοχή των άλλων είναι ένα σημαντικό ερεθίσματα για να πετύχετε τα μέγιστα. Ένα ταξιδάκι θα γίνει η αιτία να συναντήσετε τον έρωτα.

ΙΧΘΥΕΣ

Αν και οι μέρες αυτές σας έχουν κουράσει σε πολύ μεγάλο βαθμό, σήμερα θα θελήσετε να μοιραστείτε τα συναισθήματα σας με τους άλλους. Κάποια οικονομικά θέματα θα βγουν και πάλι στην επιφάνεια που σας απασχολούσαν εδώ και καιρό. Το πιθανότερο είναι να βρείτε λύσεις σε ότι σας απασχολεί σε οικονομικά και επαγγελματικά θέματα τις επόμενες μέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά για τον μήνα ΙούλιοΣχετικά Άρθρα

ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά για την Παρασκευή 31 Μαρτίου

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για σήμερα. 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share

Η Selena Gomez μιλάει για τον εθισμό της στο… Instagram!

Το αστέρι της ποπ μουσικής αποκάλυψε ότι ακύρωσε πριν από ένα χρόνο την παγκόσμια περιοδεία της και μπήκε σε κλινική

Μίνα Αρναούτη: Η αλλαγή της μετά την νοσηλεία της στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης (photo)

Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της. 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial