ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά για την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου

ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά για την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου

Τα ζώδια για σήμερα.

Αλεξάνδρα Καρτά Αλεξάνδρα Καρτά

christmas lights merry christmas christmas lights

ΚΡΙΟΣ

Κάτι που επιδιώκετε αυτές τις μέρες δεν θα είναι εύκολο να γίνει. Μία αιφνίδια είδηση για κάποιον άνθρωπο σας απογοητεύει και κάτι θα αναβληθεί που θα σας κάνει να στεναχωρηθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής θα σας αναστατώσει αυτές τις μέρες. Άλλα θα περιμένετε άλλα θα έρχονται, και μάλιστα με καθυστέρηση. Επαγγελματικά θέματα σήμερα θα σας βάλλουν σε σκέψη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα αυτή είναι κάπως κουραστική τόσο στον χώρο των κοινωνικών σας υποχρεώσεων, όσο και για την κάλυψη των αναγκών σας. Βέβαια ο Δίας εξακολουθεί να σας φροντίζει, και ας υπάρχει μία γενική πλανητική αναρχία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μία μέρα με πολύ κίνηση και επικοινωνία, που όμως θα είναι κάπως προβληματική και δύσκολες οι αποφάσεις που πρέπει να πάρετε. Ο σύντροφός σας θα έχει παραπάνω συναισθηματικές απαιτήσεις από σας.

ΛΕΩΝ

Έχετε πολλά να σκεφτείτε σήμερα και σίγουρα δεν θα είναι και τα πιο εύκολα πράγματα αυτά που θέλετε να κάνετε. Οι συνθήκες θα σας αποτρέψουν στο να βρείτε τις τελικές λύσεις ώστε να κλείσουν ένα κύκλο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οικονομικά θέματα θα παρουσιαστούν, για καλό ή για κάποιες πληρωμές που οφείλετε. Η μέρα αυτή θα είναι προάγγελος καλλών γεγονότων που θα παρουσιαστούν σε μικρό χρονικό διάστημα.

ΖΥΓΟΣ

Η πίεση των ημερών δεν θα σας αφήσει να χαρείτε πιο πολύ τις άγιες αυτές μέρες. Βέβαια πολύ σύντομα θα νιώσετε το άγγιγμα του Δία, όπου σας προστατεύει και σας κάνει περισσότερο αισιόδοξους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η κακή σας ψυχολογία ξεκινά από τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τα πράγματα που σας περιβάλλουν. Φίλοι και συγγενικά πρόσωπα βρίσκονται κοντά στα προβλήματα σας. Πριν αποφασίσετε για κάτι, δείτε και ζυγίστε τις καταστάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οικονομικές καθυστερήσεις θα παίξουν σημαντικό ρόλο σε ότι εσείς το θέλετε πάρα πολύ. Πολύ πιθανόν, να βρείτε την χρυσή τομή, τον τρόπο και την ηρεμία σε προσωπικά προβλήματα που σας έχουν αρκετά κουράσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η θέση σας είναι πολύ λεπτή, σε ότι αφορά τα θέματα που σας απασχολούν, και έχουν να κάνουν με πολύ αγαπημένα σας πρόσωπα. Χρησιμοποιήστε την διαίσθηση σας και όχι την πρακτική λογική.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί να νοιώθετε αστάθεια για καθαρά προσωπικά σας θέματα, αλλά θα έρθει η στιγμή που θα μπορέσετε να καταφέρετε τα ακατόρθωτα σε ότι σας απασχολεί. Εσωτερικές επιθυμίες έρχονται στην επιφάνεια.

ΙΧΘΥΕΣ

Βάλτε λίγο την λογική πριν προχωρήσετε. Μπορεί ο ανάδρομος Ερμής να σας έχει αναστατώσει, αλλά εσείς φροντίζετε για την επόμενη μέρα. Ένα πολύ καθυστερημένο μήνυμα έρχεται και σας κάνει προς στιγμή χαρούμενους.Σχετικά Άρθρα

«Το Mega κινδυνεύει και από τους υπαλλήλους του και…»

Ποιος μιλάει για τις δύσκολες στιγμές του τηλεοπτικού σταθμού; 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share Share

Η τρομερή αποκάλυψη για τον Κανάκη: «Αν άνοιγες την πόρτα να φύγεις…»

«Δεν τολμούσες να του πεις κάποιο παράπονο» 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share

Ο κολλητός του Παντελίδη σπάει τη σιωπή του: «Πρέπει να βγει η αλήθεια, να δικαιωθούν οι γονείς, να ηρεμήσει η ψυχή του Παντελή» (ΒΙΝΤΕΟ)

Έχουν περάσει τρεις μήνες  από τον θάνατο του Παντελίδη και τα ερωτηματικά πολλά για το μοιραίο βράδυ του δυστυχήματος. Ο

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial