ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά για την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου

ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά για την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για σήμερα 21 Σεπτεμβρίου 2016.

Αλεξάνδρα Καρτά Αλεξάνδρα Καρτά

Image result for quotes about life tumblr

ΚΡΙΟΣ

Είναι μία εξαιρετικά καλή ημέρα που θα ευνοήσει να κάνετε πολλά επαγγελματικά βήματα. Οι συνθήκες θα είναι κατάλληλες και η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Οικογενειακά θέματα θα σας δώσουν χαρά.

ΤΑΥΡΟΣ

Η συναισθηματική σας ζωή σήμερα θα αποκτήσει άλλη δυναμική. Πολύ πιθανόν να κάνετε μία νέα γνωριμία που θα είναι πολύ σημαντική και ξεχωριστή. Για εσάς που είστε γονείς, να περιμένετε κάτι ευτυχές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εύνοια σήμερα θα υπάρχει σε ότι αποφασίσετε να κάνετε σε επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα. Πολύ πιθανόν να ξεκινήσετε μία συνεργασία που θα σας φέρει κέρδη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα αποφασίσετε να κάνετε νέα πολλά υποσχόμενα ξεκινήματα σε προσωπικό και κοινωνικό περίγυρο. Η επικοινωνία σήμερα με τους άλλους θα είναι πολύ ξεχωριστή και πολύ πιθανόν να αποφασίσετε κάποιο ταξίδι.

ΛΕΩΝ

Οικονομικές δυνατότητες θα παρουσιαστούν σήμερα και θα σας βγάλουν από την δύσκολη θέση που είχατε έρθει λόγο υποχρεώσεων. Κάποια προσωπικά θέματα θα σας δώσουν και πάλι χαρά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι μία πολύ σημαντική μέρα. Θα μπορέσετε να προβληθείτε με όποιο τρόπο θέλετε και θα βοηθήσετε πολύ ανθρώπους που βρίσκονται στο οικογενειακό σας περιβάλλον.

ΖΥΓΟΣ

Μία πολύ σημαντική μέρα για τα οικονομικά σας και τα εργασιακά σας θέματα. Πολύ πιθανόν να ξεπεράσετε ένα θέμα υγείας, ή να βρείτε και πάλι το νόημα σε ότι σας έχει νεκρωθεί μέσα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολλά από αυτά που θεωρούσατε τελειωμένα και ανύπαρκτα, σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να δείτε και πάλι τις καταστάσεις αυτές με αισιοδοξία. Επικοινωνία και επαφές θα σας δώσουν μεγάλη ικανοποίηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Επαγγελματικά θέματα εκτοξεύονται. Οι χειρισμοί που θα κάνετε θα είναι πολύ επιτυχείς και η κατάσταση είναι πλέον στα δικά σας χέρια. Μία οικογενειακή υπόθεση θα είναι πολύ ευνοϊκή για σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σκέφτεστε να ανοίξετε τα φτερά σας για κάποιες επιτυχημένες στρατηγικές, που τις σκέφτεστε εδώ και πολύ καιρό. Ένα ταξίδι, μία επαγγελματική απόφαση, κάποιες συμφωνίες, γίνονται με τον καλύτερο τρόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οικονομικές δυνατότητες θα σας δώσουν καινούρια διάθεση στο να κάνετε νέα διαβήματα. Θα έχετε στήριξη από ισχυρά πρόσωπα όπου θα σας δώσουν τα εφόδια που χρειάζεστε για να προχωρήσετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα θα σας δοθούν αρκετές ευκαιρίες ώστε να βάλετε θεμέλια σε κάτι πολύ συμαντικό για σας. Η προσωπική σας ζωή σήμερα ανακάμπτει και σας κάνει χαρούμενους μετά από κάποιο γεγονός που θα συμβεί.Σχετικά Άρθρα

Νέα extreme εμφάνιση! Γνωστός άνδρας βγήκε… με φόρεμα και ψηλές μαύρες μπότες (Photos)

Έβαλε κάτι απλό και βγήκε 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share

Απίστευτο! Δείτε πως έγινε η τραγουδίστρια Lady Gaga μετά τον χωρισμό της! (Photo)

Τελικά της στοίχισε ο χωρισμός ή μήπως όχι; 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share

Επιστροφή έκπληξη για τον Μάρκο Σεφερλή στη μικρή οθόνη

Ένας νέος τηλεοπτικός ρόλος για τον Μάρκο Σεφερλή. 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial