ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά για την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου

ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά για την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για σήμερα!

Αλεξάνδρα Καρτά Αλεξάνδρα Καρτά

Αποτέλεσμα εικόνας για gif quotes tumblr

ΚΡΙΟΣ

Θα προσπαθήσετε να δείτε με ένα τρόπο δικό σας κάποια θέματα που σας απασχολούν, όμως δεν θα είναι και ο πιο σωστός. Φροντίστε λίγο την υγεία σας, αλλά και την ψυχολογική σας κατάσταση. Απομακρυνθείτε από άτομα που σας δυσκολεύουν την ζωή και σας κάνουν να στεναχωριέστε.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα ίσως να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας. Κάποια απρόβλεπτα έξοδα θα βγουν από το πουθενά και πολύ πιθανόν να νιώσετε ότι δύσκολα θα καταφέρετε να τα ρυθμίσετε. Η μέρα είναι λίγο δυσκολονόητη και φέρνει κάποια προβλήματα επίσης μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα θα πρέπει να δώσετε προτεραιότητα σε ένα οικογενειακό σας θέμα που θα αποδειχθεί και αρκετά δύσκολο. Με πολύ αγάπη όμως και κατανόηση θα μπορέσετε να δείτε τα θέματα σας πολύ πιο απλά και να βρείτε τις καλύτερες λύσεις για εσάς και τους δικούς σας ανθρώπους. Το καλύτερο
σήμερα είναι να κάνετε ένα βήμα πίσω.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Τετάρτη ξεκινά με σκέψεις για κάποιες εκκρεμότητες που αφορούν υποθέσεις προσωπικές. Βέβαια σήμερα θα σας απασχολήσουν ίσως αρκετά θέματα με πολύ ένταση, που αφορούν οικονομικά ξεκαθαρίσματα με άλλους. Ο χώρος της εργασίας σας, να σας κουράσει παραπάνω, λόγο κακής συνεννόησης με ανθρώπους που μοιράζεστε κάποιο δημιουργικό έργο.

ΛΕΩΝ

Αν και σήμερα είναι μία μέρα που θα σας δημιουργεί την αίσθηση της συναισθηματικής έλλειψης, στην πραγματικότητα είναι μία ιδιαίτερη μέρα ανασυγκρότησης και σκέψης για το επόμενο διάστημα. Οι μικροχαρές θα υπάρχουν όλη την ημέρα, αρκεί να επιτρέψετε να έρθουν κοντά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ίσως να πρέπει να σκεφτείτε σήμερα για ένα προσωπικό σας θέμα. Θα πρέπει να αποφασίσετε, εν μέρει, για την [τύχη] της σχέσης σας. Βέβαια δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για κάτι τέτοιο, μιας και η Έκλειψη Ηλίου απέναντι από το ζώδιο σας, είναι προ των πυλών και δημιουργεί αρκετή πίεση.

ΖΥΓΟΣ

Άλλα θα περιμένετε να γίνουν από το πρωί σε επαγγελματικά θέματα, αλλά δυστυχώς οι καταστάσεις θα εξελιχθούν με λίγο περίεργο τρόπο στο κλείσιμο της μέρας. Μην απογοητεύεστε αν σήμερα δεν υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες γιατί το επόμενο διάστημα θα πάρετε βοήθεια ώστε να τακτοποιηθούν θέματα που σας ταλαιπωρούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα οικονομικά σας θα σας ταλαιπωρήσουν αρκετά και δυστυχώς οι λύσεις δεν θα δοθούν άμεσα. Μην περιμένετε σήμερα εξελίξεις σε βασικούς σας τομείς. Όλα θα γίνουν με αργό ρυθμό, αλλά σταθερό. Τα επαγγελματικά σας θα έχουν άνοδο και θα αναδειχθεί η αξία σας μέσα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με πολύ προσοχή θα πρέπει να κινηθείτε σήμερα σε βασικούς τομείς της ζωής σας. Ένα οικονομικό σας θέμα βρίσκεται σε εξέλιξη μετά από πολύ προσπάθεια. Η προσωπική σας ζωή θα σας δημιουργήσει κάποια ρήγματα που η αιτία βρίσκεται στην … [καλή διάθεση] …τρίτων ατόμων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολύ πιθανόν να πρέπει να συζητήσετε σήμερα ένα σημαντικό θέμα που σας αφορά. Μην φτάσετε τα πράγματα σε πολύ ανάλυση, γιατί θα βρεθείτε στην δυσάρεστη θέση να χάσετε κάτι πολύ ιδιαίτερο για σας. Αφήστε λίγες μέρες ώστε να βρείτε πρώτα μέσα σας τις ισορροπίες που αποζητάτε. Η προσωπική σας ζωή θέλει προσοχή τις επόμενες μέρες, ώστε να αποφύγετε λάθη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν αρκετά σήμερα. Δεν θα πρέπει να εμπλακείτε με υποθέσεις που αφορούν χρήματα άλλων ή κέρδη αμφιβόλου υπόστασης. Προσεκτικά αν κινηθείτε θα αποφύγετε κάθε κίνδυνο που θα σας ταλαιπωρούσε στην αντίθετη περίπτωση πάρα πολύ. Προσοχή στην υγεία.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα πρέπει να δείτε με μεγάλη προσοχή ότι σας έχει προβληματίσει το τελευταίο διάστημα. Είναι κάτι που θα πρέπει να φροντίσετε ώστε να αποφύγετε τα λάθη ιδίως σε προσωπικό επίπεδο. Φροντίστε να είναι μετρημένα τα λόγια σας με φίλους και συγγενείς.Σχετικά Άρθρα

ΕΤΣΙ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣΜΟ! Ο Φερεντίνος με νέα συνοδό μετά τον χωρισμό του με την Παυλίδου (photos-video)

Μάλλον γύρισε σελίδα στην προσωπική του ζωή. 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share

Τελικά είναι μαζί! Οι φωτογραφίες που πρόδωσαν την σχέση τους

Η πασίγνωστη ηθοποιός διατηρεί τελικά σχέση με τον σκηνοθέτη. 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share Share

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ: «Έρχεται μια κοπέλα και…»

Ο πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής αποκάλυψε ένα περιστατικό στην εκπομπή που μάλλον δεν θα ξεχάσει ποτέ 60 SHARES Share on Facebook

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial