ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά για την Τετάρτη 31 Μαΐου

ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά για την Τετάρτη 31 Μαΐου

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για σήμερα.

Αλεξάνδρα Καρτά Αλεξάνδρα Καρτά

ΚΡΙΟΣ

Πολλοί από εσάς θα προγραμματίσετε κάποιο ταξίδι που θα είναι ορόσημο για μία σημαντική επαγγελματική σας κίνηση. Αν κάποιοι σας πληγώσουν με την συμπεριφορά τους, αφήστε τον χρόνο να σας δικαιώσει. Προσέξτε λίγο την υγεία σας και μην παραμελείτε κάτι που πρέπει να γίνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η συναισθηματική σας ζωή βρίσκεται σε μία πολύ ιδιαίτερη περίοδο εξελίξεων και το επόμενο διάστημα θα δείτε να ολοκληρώνεται κάτι που ποθούσατε πολύ. Μέσα στην μέρα θα βελτιωθούν αρκετά τα επαγγελματικά σας, αλλά θα πρέπει να κρατάτε μια ουδέτερη στάση όταν δείτε ότι κάποιοι λύνουν τα προβλήματα τους με ένταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Την περίοδο αυτή θα δείτε πάρα πολλά θέματα να επιλύονται με πολύ σκέψη και σύνεση. Όσο περισσότερο ενεργείτε κατόπιν σκέψης, θα έχετε και πιο καλά αποτελέσματα και στον επαγγελματικό σας χώρο, αλλά και στον οικογενειακό. Θέματα υγείας μην τα αμελείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μέρα αυτή είναι πολύ σημαντική για ότι αφορά τις προσωπικές σας επαφές και την κοινωνικότητα σας. Η συναισθηματική σας ζωή παίρνει μια πολύ καλή τροπή και θα σκεφτείτε κάτι πιο ουσιαστικό για το επόμενο διάστημα που αφορά εσάς και την σχέση σας. Κάτι ολοκληρώνεται τις επόμενες μέρες.

ΛΕΩΝ

Βρίσκεστε σε μία πολύ ιδιαίτερη περίοδο που θα πρέπει να ασχοληθείτε με μεγάλη μαεστρία με θέματα που αφορούν την οικονομική σας σταθερότητα. Θα υπάρξουν πάρα πολλές ευκαιρίες που θα σας δώσουν την ικανότητα να τακτοποιήσετε πολλά θέματα σας. Οικογενειακή ηρεμία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Βρίσκεστε σε μία περίοδο μεγάλων αλλαγών στην προσωπική σας ζωή. Βέβαια δεν θα λείψουν και τα πισωγυρίσματα και οι ανασφάλειες που μέσα από εκεί παίρνετε πάντα τα μαθήματα σας και ωριμάζετε. Σήμερα θα μπορέσετε να επικοινωνήσετε εποικοδομητικά με τον σύντροφό σας.

ΖΥΓΟΣ

Τα επαγγελματικά σας και θέματα πολύ σημαντικά, όπως η οικονομική σας σταθερότητα θα σας απασχολήσουν έντονα . Μέσα σε όλο αυτό έρχεται να προστεθούν κάποιες ψυχικές μεταπτώσεις λόγο συναισθηματικής αστάθειας. Πολύ πιθανόν η προσωπική σας ζωή να περνά από μια ιδιαίτερα ευαίσθητη περίοδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η προσωπική σας ζωή βρίσκεται σε μία ανανεωτική μέρα, αλλά θα πρέπει να προσέχετε τον μεγάλο σας συναισθηματισμό. Επαγγελματικές διεκδικήσεις από σήμερα, θα σας κάνουν περισσότερο ευέλικτους και δραστήριους. Η τύχη είναι με το μέρος σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Την μέρα αυτή θα κάνετε επαγγελματικές κινήσεις που θα σας επιφέρουν κάποια κέρδη, όχι απαραίτητα οικονομικά, αλλά μπορεί να είναι και κοινωνικής καταξίωσης. Μέσα στην καθημερινή σας ένταση από υποχρεώσεις και σχεδιασμούς για το μέλλον, θα υπάρξουν και κάποιες ασάφειες που θα πρέπει να αποφύγετε ώστε να μην απογοητευτείτε αργότερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε αρκετά ευαίσθητοι αυτή την περίοδο. Μην είστε πολύ συναισθηματικοί με ανθρώπους και καταστάσεις που δεν σας έχουν δείξει ποτέ ότι το αξίζουν. Στην διάρκεια της μέρας θα υπάρξουν εξελίξεις σε επαγγελματικά θέματα που έπαιρναν αναβολή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα επαγγελματικά σας βρίσκονται σε μία ανανεωτική περίοδο. Θέλετε να πετάξετε μακριά ότι είναι παλιό και σε λάθος βάσεις. Θα το πετύχετε το επόμενο διάστημα που έρχεται, αλλά θα πρέπει να δώσετε σήμερα πολύ προσοχή σε ότι προκύψει. Μέχρι το τέλος της μέρας θα έχετε επαναστατική διάθεση.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα θα έχετε μία πολύ θετική πορεία σε πολλά θέματα που σας απασχολούν. Η συναισθηματική σας ζωή θα έχει να σας δώσει πάρα πολλά και ίσως μία νέα γνωριμία να σας φανεί πολύ χρήσιμη. Οι επιχειρηματίες θα έχουν μία πολύ καλή συμφωνία.


Σχετικά Άρθρα

Τι σε περιμένει το τριήμερο 5 έως 7 Φεβρουαρίου;

Οι προβλέψεις για την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο ανάλογα με το ζώδιο σου

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial